UPDATE

Ο Βενσάν Κασέλ μάλλον δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την πρώην του και βρήκε μια σωσία της


Τόνια Τζάφερη

27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Βενσάν Κασέλ μάλλον δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την πρώην του και βρήκε μια σωσία της
@narabaptista / instagram
Οι εξελίξεις στη ζωή του Βενσάν Κασέλ μετά τον χωρισμό από την Τίνα Κούνακεϊ

Αν όχι όλο, σχεδόν το μισό ίντερνετ «σπάραξε» μόλις έγινε γνωστή η είδηση πως ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κούνακεϊ χωρίζουν και μάλιστα πρώτα διέγραψαν και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Θες, δε θες, κάπου κάποτε, στο instagram feed σου, θα είχες δει μια από αυτές τις υπέροχα ρομαντικές τους εικόνες, οι οποίες αποτελούσαν έμπνευση και τους είχαν αναδείξει σε ένα iconic ζευγάρι.

Όλα αυτά όμως αποτελούν τώρα παρελθόν. Το ζευγάρι έχει χωρίσει από τον Απρίλιο και όλα δείχνουν πως ο 56χρονος ηθοποιός και η 26χρονη Τίνα, δεν σκέφτονται την επανένωση. Ο Κασέλ μάλιστα είναι έτοιμος για μια νέα σχέση στη ζωή του, η οποία φαίνεται να έχει μόλις ξεκινήσει.

Η νέα σύντροφος του Βενσάν Κασέλ

Η 27χρονη επίσης μοντέλο, Νάρα Μπαπτίστα, είναι η νέα του σύντροφος και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στη Βραζιλία, η οποία είναι και τόπος καταγωγής του νεαρού μοντέλου.

Ηλικία, επάγγελμα, και εμφάνιση, βέβαια κάτι μας θυμίζουν. Αυτά είναι τα πρώτα κοινά στοιχεία που έχει η πρώην με την νυν σύντροφο του Κασέλ. Οι γυναίκες έχουν όμοια ηλικία, εμφάνιση, και επάγγελμα, γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν απλώς ο Βενσάν ψάχνει την Τίνα, σε μια άλλη εκδοχή της.

Πέρα από τις πλάκες όμως, γνωρίζαμε πως είναι να έχεις συγκεκριμένο γούστο στους συντρόφους σου, απλά ο Κασέλ το έχει πάει σε έναν βαθμό παρακάτω. Η ομοιότητα της πρώην του Τίνα, με την νυν του Νάρα, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Αν και δεν είναι γνωστό το πότε ξεκίνησε η σχέση τους, ο 56χρονος ηθοποιός αφήνει συχνά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram, τον τελευταίο μήνα -αποδεικνύοντας έτσι, ότι δεν κρατούν κρυφό το ειδύλλιό τους.

«Δεν σε χορταίνω Ναρίνια», της γράφει σε μια από τις φωτογραφίες της, με το μοντέλο να του απαντά: «Ούτε εγώ, Θεέ μου».