CELEBRITIES

Αντζελίνα Τζολί: Το ευχαριστήριο χειρόγραφο σημείωμα που άφησε σε ξενοδοχείο της Ηλείας


Τόνια Τζάφερη

25 Οκτωβρίου 2023

Αντζελίνα Τζολί: Το ευχαριστήριο χειρόγραφο σημείωμα που άφησε σε ξενοδοχείο της Ηλείας
Splash News
Η Αντζελίνα Τζολί θέλησε να ευχαριστήσει για την φιλοξενία, με ένα (δυσανάγνωστο) σημείωμα

Θα μπορούσε να θυμίζει συνταγή γιατρού. Θα μπορούσε να ήταν κάποιο καλλιγραφικό σημείωμα άλλης εποχής. Αλλά όχι, είναι απλώς ένα χειρόγραφο σημείωμα της Αντζελίνα Τζολί, προς το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στην Ηλεία. Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην Ηλεία για τα γυρίσματα της ταινίας "Maria", στην οποία υποδύεται την Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας.

Κατά την παραμονή της εδώ η Τζολί επισκέφθηκε και το Κατάκολο, όπου βρίσκεται η θαλαμηγός «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση. Ζήτησε μάλιστα να μείνει εκεί ωστόσο τα συνεργεία ήταν ιδιαίτερα αυστηρά προκειμένου να μην προκληθούν ζημιές στην διάσημη θαλαμηγό, και τελικά της αρνήθηκαν τη διαμονή.


Τελικά το ξενοδοχείο που είχε τη τιμή να φιλοξενήσει την Τζολί και την ομάδα της, ήταν το «Aldemar Olympian Village» και εκείνη θέλησε να τους ευχαριστήσει με τον δικό της (ξεχωριστό) τρόπο γραφής. Ένα χειρόγραφο σημείωμα ήταν ο ιδανικός τρόπος με την ίδια να γράφει:

«Σας ευχαριστούμε για μία ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας "Maria" πέρασε υπέροχα εδώ», γράφει η Αντζελίνα Τζολί στην επιστολή, σύμφωνα με το ξενοδοχείο.

Προφανώς οι περισσότεροι εστίασαν στα γράμματα της ηθοποιού, καθώς το σημείωμα δεν ήταν ιδιαίτερα κατανοητό.

Jenny.Gr
@Aldemar Olympian Village

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.