CELEBRITIES

Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στον Πύργο Ηλείας: Στο θέατρο Απόλλων για την ταινία "Maria"


JTeam

15 Οκτωβρίου 2023

Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στον Πύργο Ηλείας: Στο θέατρο Απόλλων για την ταινία "Maria"
Splash News
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής

Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στο δημοτικό θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας, για τα γυρίσματα της ταινίας "Maria", στην οποία υποδύεται την Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, όπως αναφέρει το patrisnews.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η Τζολί, έφτασε στην τοποθεσία την γυρισμάτων, στις 8:30 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Από την περασμένη κιόλας εβδομάδα είχαν ειπωθεί πολλά για την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της Αντζελίνα Τζολί στην περιοχή, καθώς και για το πού θα μείνει χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η σταρ και το κινηματογραφικό συνεργείο της ταινίας, μεταφέρθηκαν στο Κατάκολο και στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου διαδραματιστεί το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων.

Μέσα σε 8 εβδομάδες, η Τζολί προσπαθεί να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας, με σκηνές βασισμένες σε αληθινά γεγονότα και περιγραφές. «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την παραγωγή της “Maria”, η οποία ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα» δήλωσε ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν.

Το σενάριο της ταινίας πέρα από αληθινές μαρτυρίες για τη ζωή της Κάλλας, θα διηγηθεί διάφορες πτυχές της ταραχώδους, όμορφης αλλά και τραγικής ιστορίας της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας που γνώρισε ποτέ η όπερα. Μάλιστα, η περιγραφή που δόθηκε αναφέρει ότι θα ξαναζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη οι τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του '70.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.