CELEBRITIES

Αντζελίνα Τζολί: Μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας για νέα ταινία - Οι πρώτες εικόνες


JTeam

10 Οκτωβρίου 2023

Αντζελίνα Τζολί: Μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας για νέα ταινία - Οι πρώτες εικόνες
@Pablo Larrain
Η Αντζελίνα Τζολί ως "Maria" στην νέα ταινία του σκηνοθέτη Pablo Larraín

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο του 20ού αιώνα, Μαρία Κάλλας σε νέα βιογραφική ταινία, και ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν, έφερε στην δημοσιότητα δύο πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού, από τον νέο της ρόλο.


Ο Larraín μαζί με την ταινία "Μaria", ολοκληρώνει μια άτυπη τριλογία ταινιών με πρωταγωνίστριες γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πλάι στις ταινίες "Jackie" (με την Νάταλι Πόρτμαν ως Τζάκι Κένεντι) και "Spencer" (με την Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα). Τα γυρίσματα για την τρίτη και τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και η Τζολί, ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και αναμένεται να συνεχιστούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ηλεία, στο Μιλάνο, στη Βουδαπέστη, αλλά και στο Παρίσι.

Jenny.Gr
@Pablo Larrain


Μέσα σε 8 εβδομάδες, η Τζολί προσπαθεί να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας, με σκηνές βασισμένες σε αληθινά γεγονότα και περιγραφές. «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την παραγωγή της “Maria”, η οποία ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Το σενάριο της ταινίας πέρα από αληθινές μαρτυρίες για τη ζωή της Κάλλας, θα διηγηθεί διάφορες πτυχές της ταραχώδους, όμορφης αλλά και τραγικής ιστορίας της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας που γνώρισε ποτέ η όπερα. Μάλιστα, η περιγραφή που δόθηκε αναφέρει ότι θα ξαναζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη οι τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του '70.

Όσο για τα κοστούμια της Τζολί στην ταινία, βασίζονται σε πρωτότυπα ρούχα που φορούσε η Κάλλας. Η παραγωγή έχει συνεννοηθεί με ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της PETA, σχετικά με τη χρήση vintage γούνινων αντικειμένων που φοριούνται στην ταινία από τη συλλογή αρχείων του ενδυματολόγου Massimo Cantini Parrini.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.