CELEBRITIES

H Dua Lipa ανακοίνωσε νέο τραγούδι: Όσα ξέρουμε για το «Χουντίνι»


JTeam

2 Νοεμβρίου 2023

H Dua Lipa ανακοίνωσε νέο τραγούδι: Όσα ξέρουμε για το «Χουντίνι»
Εντυπωσιακές οι λήψεις της Dua Lipa από την ανακοίνωση του νέου της τραγουδιού

Η ποπ κουλτούρα συζητά για την Dua Lipa, non stop και όχι άδικα. Μετά τις διακοπές της σε Ελλάδα και Αλβανία, έχει επιστρέψει δυναμικά για μια νέα μουσική σεζόν, ανακοινώνοντας το νέο της τραγούδι. Οι fans περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη δουλειά της ερμηνεύτριας, αφού το τελευταίο τραγούδι της «Future Nostalgia», σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

@duachile 🚨 DUA LIPA IS COMING 🗝 #dualipa #dl3 #houdini #fyp ♬ sonido original - Dua Lipa Fans

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Houdini» (Χουντίνι) και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου. Στην ανάρτηση αποκαλύπτεται το artwork του τραγουδιού, με την κοκκινομάλλα πλέον Dua Lipa να γλείφει τη γλώσσα του ειδώλου της σε καθρέπτη, ενώ προηγήθηκαν ποστ με teasers και εικόνες που παραπέμπουν στον Χάρι Χουντίνι, γνωστό μάγο από την Ουγγαρία, ο οποίος άφησε ιστορία για τις συναρπαστικές αποδράσεις του.


Η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε προϊδεάσει το κοινό για μια νέα κυκλοφορία τραγουδιού, αφού είχε εξαφανίσει όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις από το instagram account της. Μια γνωστή τακτική την οποία κάνουν αρκετοί celebrities, πριν από μια μεγάλη ανακοίνωση. Να σημειωθεί πως πριν από έναν χρόνο περίπου, σε podcast της «At Your Service», η Dua Lipa είπε στον Elton John, ότι βρίσκεται «στα μισά του νέου της άλμπουμ». Λίγο αργότερα, σε συνέντευξη της στο «Variety» δήλωσε πως πρόσθεσε πολλές αλλαγές στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει.

«Το άλμπουμ είναι διαφορετικό, εξακολουθεί να είναι ποπ, αλλά είναι διαφορετικό ηχητικά. Αν σας έλεγα τον τίτλο, όλα θα έβγαζαν νόημα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε», είχε δηλώσει τότε.

Υπάρχουν, πάντως, υποψίες ότι η Dua Lipa θα απομακρυνθεί από την ποπ και τις ντίσκο επιρροές, όπως την ακούσαμε στο «Future Nostalgia», και θα πάει σε ύφος πιο κοντά στο psychedelic, με επιρροές από τη δεκαετία του 1970.

Περισσότερα για το νέο τραγούδι της Dua Lipa

Σε εικόνες και βίντεο που αναρτήθηκαν από τους λογαριασμούς της Dua Lipa, την είδαμε να έχει ένα κλειδί μέσα στο στόμα της. Ένα ακόμη στοιχείο που μας παραπέμπει στην ζωή του μάγου Χουντίνι, καθώς μια θεωρία για το πώς δραπέτευε από τα δεσμά του, έλεγε ότι η σύζυγός του είχε ένα κλειδί στο στόμα της και του το έδινε όταν τον φιλούσε.

Το «Houdini» είναι το πρώτο τραγούδι της μετά το «Dance the Night», που ακούσαμε στο soundtrack για την ταινία «Barbie» (η Dua Lipa έπαιξε στην ταινία, στο ντεμπούτο της ως ηθοποιός), ενώ το 2024 θα παίξει στην ταινία «Argylle», του Matthew Vaughn.

Jenny.Gr

Το τελευταίο άλμπουμ της είναι το «Future Nostalgia», που κυκλοφόρησε το 2020 κέρδισε το Βραβείο Γκράμι για το καλύτερο Pop Vocal Album το 2021. Μερικές επιτυχίες από το δεύτερο άλμπουμ της Dua Lipa ήταν τα «Levitating», «Don’t Start Now» και «Break My Heart».

Μεταξύ της κυκλοφορίας του «Future Nostalgia» και του «Houdini», εκτός από τη συμμετοχή της στην ταινία «Barbie», η Dua Lipa έκανε και άλλες εμφανίσεις σε τραγούδια, όπως το «Sweetest Pie» της Megan Thee Stallion.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.