ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Ντούα Λίπα επέστρεψε στο Instagram αποκαλύπτοντας τη νέα hot απόχρωση στα μαλλιά της


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Οκτωβρίου 2023

Η Ντούα Λίπα επέστρεψε στο Instagram αποκαλύπτοντας τη νέα hot απόχρωση στα μαλλιά της
IG @dualipa
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη νέα κόκκινη απόχρωση των μαλλιών της

Τι σχεδιάζει η Ντούα Λίπα; Όταν μια γνωστή προσωπικότητα των social media εξαφανίζεται από το Instagram, συνήθως σημαίνει ότι κάτι ενδιαφέρον βρίσκεται είναι στον ορίζοντα. Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι που πέρασε και από το οποίο μάς χάρισε πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, η τραγουδίστρια διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram πριν επιστρέψει στην πλατφόρμα λίγες μέρες αργότερα με ένα νέο χρώμα μαλλιών, το πιο trendy της σεζόν.

Jenny.Gr
IG @dualipa


Η Ντούα Λίπα υιοθέτησε το πιο trendy χρώμα της σεζόν


«Σας έλειψα;» ρωτάει η τραγουδίστρια στη λεζάντα, κάτω από μια φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος Τάιρον Λιμπον. Αυτή η μεταμόρφωση της δημοφιλούς τραγουδίστριας λαμβάνει χώρα πριν από την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ της, που έχει προγραμματιστεί για το 2024.

Θα μπορούσε αυτή η εντυπωσακή εμφάνιση να είναι ένδειξη αυτού που ετοιμάζει ή είναι απλώς ένα νεύμα στην τάση της σεζόν; Ένα είναι σίγουρο: η νέα μούσα του φθινοπωρινού χρώματος είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει το ενδιαφέρον στον κόσμο της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.