CELEBRITIES

Ντούα Λίπα: Ποζάρει με την ροζ ποδοσφαιρική φανέλα της Palermo (video)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Νοεμβρίου 2023

Ντούα Λίπα: Ποζάρει με την ροζ ποδοσφαιρική φανέλα της Palermo (video)
Instagram/palermofficial
Η Ντούα Λίπα φωτογραφίζεται με τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Palermo

Η Ντούα Λίπα ρίχνει για ακόμα μια φορά το Instagram με την νέα της διαφήμιση. Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στα πλαίσια της διαφήμισης των αθλητικών παπουτσιών της Puma, που ήταν εξαιρετικά δημοφιλή την δεκαετία των '80s, τα «Puma Palermo», με την επίσημη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Palermo. Η Ντούα με τη ροζ φανέλα, το τζιν και τα ροζ αθλητικά παπούτσια ποζάρει μέσα σε μια ιταλική βίλα και μας «πουλάει» με τον πιο cool τρόπο το εμπόρευμα.

@dlipalon 💥👟 Fresh footage of the fabulous #DuaLipa for @puma #Palermo! Get your eyes on this - fashion’s got a new beat! 👀🔥 Check it out 👉 uk.puma.com #TikTokViral #SneakerStyle #PumaPalermo ♬ original sound - Dua Lipa

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα Palermo φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ανέβασε τη φωτογραφία της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπου τα likes «πήραν φωτιά». Δες παρακάτω το σύντομο βιντεάκι με την Ντούα Λίπα για την Puma.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.