CELEBRITIES

H Dua Lipa σε τρεις εμφανίσεις - έκπληξη με σκοπό να προμοτάρει το νέο της τραγούδι «Houdini»


JTeam

6 Νοεμβρίου 2023

H Dua Lipa σε τρεις εμφανίσεις - έκπληξη με σκοπό να προμοτάρει το νέο της τραγούδι «Houdini»
IG/@dualipa
Τρεις νέες εκδηλώσεις από την Dua Lipa, για το λανσάρισμα του νέου της τραγουδιού

Η Dua Lipa είναι αποφασισμένη να κάνει γνωστό το νέο της τραγούδι σε κάθε μέρος της γης και όπως φαίνεται τα καταφέρνει πολύ καλά. Στην αρχή, διέγραψε όλα τα posts της στο ίνσταγκραμ, προκειμένου να προκαλέσει εντύπωση και να τραβήξει το ενδιαφέρον. Μια γνωστή τακτική των celebrities, λίγο πριν ανακοινώσουν ένα νέο μεγάλο βήμα τους. Στη συνέχεια έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ πριν από λίγες ημέρες μας έδωσε μερικά στιγμιότυπα από την φωτογράφηση του cover, με βασικό στοιχείο ένα κλειδί.

Jenny.Gr
IG/@dualipa


Το νέο τραγούδι της Dua Lipa, έχει τίτλο «Houdini» και αφορά έναν Ούγγρο μάγο, ο οποίος κατάφερνε να δένεται και να ξεδένεται εύκολα και γρήγορα, ακόμη και αν τον είχες δέσει με σίδερα.

Το κλειδί μάλιστα, είναι και μια έμμεση αναφορά στην ιστορία του, αφού σύμφωνα με την εποχή του, κατάφερνε και έπαιρνε ένα κλειδί για να δραπετεύσει, μέσα από ένα φιλί στη σύντροφο του. Το νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τον συγκεκριμένο μάγο, αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη στις 9 Νοέμβρη, ωστόσο η Dua Lipa αποφάσισε να το γιορτάσει λίγο περισσότερο.

Jenny.Gr
IG/@dualipa

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου της τραγουδιού, για το οποίο οι fans της ανυπομονούν εδώ και μήνες, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει μερικές εμφανίσεις για συνάντηση με θαυμαστές στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες και το Τόκιο.

«Διοργάνωσα τρία φανταστικά events για την κυκλοφορία του "Houdini" στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες και το Τόκιο. Το πρώτο θα γίνει στο μέρος που μεγάλωσα, στο Λονδίνο, αυτή την Πέμπτη», δήλωσε με ενθουσιασμό η Dua Lipa. «Προσκαλώ θαυμαστές από την Αγγλία και όλη την Ευρώπη, οπότε έχετε το νου σας» συμπλήρωσε η Dua Lipa, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.