CELEBRITIES

Ξανά μαζί Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν 20 χρόνια μετά το «Freaky Friday»


Μάγκυ Πετροπούλου

11 Νοεμβρίου 2023

Ξανά μαζί Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν 20 χρόνια μετά το «Freaky Friday»
instagram
Το reunion που δεν περίμενες

Αυτά κι αν είναι καλά νέα. Κάτι μου λέει πως θα συμφωνήσεις μαζί σου, αφού θα σου μιλήσω για ένα reunion σε ταινία που δεν περίμενες ότι θα συμβεί και στην αρχή μπορεί και να απορήσεις, όμως στη συνέχεια θα χαμογελάσεις γεμάτη νοσταλγία.

Στην παραμυθούπολη του Χόλιγουντ εξάλλου όλα είναι πιθανά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Η αγαπημένη ηθοποιός, Τζέιμι Λι Κέρτις μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία με την κόρη της στην οθόνη, Λίντσεϊ Λόχαν. Ναι, ήταν η κινηματογραφική μαμά της στην ταινία, «Freaky Friday».

Και αυτό το έκανε για δύο λόγους: Πρώτον για να γιορτάσει το τέλος της απεργίας της SAG-AFTRA και να μας ενημερώσει για το επερχόμενο σίκουελ.

«Πολύ αργά. Μεγάλωσες και τόσο όμορφα! Λοιπόν, είναι Παρασκευή και η απεργία τελείωσε, οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε θέσεις ξανά στο εγγύς μέλλον!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την κοινή τους φωτογραφία.

Η ατάκα μάλιστα «αλλάζουμε θέσεις ξανά» έχει να κάνει με την ταινία. Θυμάσαι πως τόσο ο χαρακτήρας της Κέρτις όσο και της Λόχαν ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι έχουν αλλάξει σώματα;

Ε, αυτό θα συμβεί ξανά, αφού το «Freaky Friday 2» είναι στα σκαριά και οι δυο τους είναι πανέτοιμες να υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους που πολύ είχαμε αγαπήσει.

Τι λες; Μετράς και εσύ αντίστροφα, όπως και εγώ, μέχρι τη στιγμή που θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.