CELEBRITIES

Η Μπιάνκα Σένσορι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το γάμο της με τον Κάνιε Γουεστ


Μάγκυ Πετροπούλου

19 Νοεμβρίου 2023

Η Μπιάνκα Σένσορι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το γάμο της με τον Κάνιε Γουεστ
instagram
«Έχει καταλάβει τους τρόπους χειραγώγησης του και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα ως εξωτερικός παρατηρητής»

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι, λίγο μόλις καιρό μετά τις περιπέτειές τους στην Ιταλία που έγιναν πρωτοσέλιδο -οι παπαράτσι φαίνεται πως τους τσάκωσαν την ώρα που του έκανε στοματικό έρωτα αλλά και την εμφάνισή της στους δρόμους με καλσόν και ένα μαξιλάρι- αποφάσισαν να κάνουν ένα break.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η αμερικανική «Sun». Συγκεκριμένα άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον εκμυστηρεύτηκαν ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε στα μέσα Οκτωβρίου και πως ρόλο έπαιξε η παρέμβαση κοντινών ατόμων της Σένσορι.

«Η οικογένειά της δεν ήταν ποτέ υπέρ του Ye και οι κοντινοί της άνθρωποι αμφισβητούν αν ο γάμος μαζί του ήταν η σωστή απόφαση. Είναι ένα πολύ δύσκολο άτομο για να είσαι κοντά του και να δουλεύεις γι' αυτόν και η Μπιάνκα ήταν ένας από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ποτέ μαζί του. Έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με τον Ye».

Οι αντιδράσεις της οικογένειας και των φίλων της

Η Daily Mail λίγες μέρες είχε ανεβάσει το εξής :«Οι φίλες της την ενημέρωσαν για το πώς ακριβώς αισθάνονται και της είπαν ότι πρέπει να ξυπνήσει. Ξέρει ότι έχει αποκλείσει τους κοντινούς της ανθρώπους και έχει επίσης αρχίσει να βλέπει μέσα από τους "καπνισμένους καθρέφτες" του γάμου της. Έχει καταλάβει τους τρόπους χειραγώγησης του Κάνιε και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα ως εξωτερικός παρατηρητής».

Στο ίδιο μέσο μίλησε και η ξαδέρφη της, Φαμπιόλα, η οποία ανέφερε: «Εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ την Μπιάνκα, αλλά θα το ήθελα πολύ. Ήταν κρίμα που δεν ήρθε να μας επισκεφτεί όσο ήταν στην Ιταλία για διακοπές. Ο μπαμπάς της ήρθε εδώ πριν από χρόνια και περάσαμε μια όμορφη βραδιά, όλη η οικογένεια μαζί και θα ήταν υπέροχο να το κάνουμε ξανά. Αλλά για την Μπιάνκα και τον Κάνιε ούτε λόγος. Νιώθουμε ότι μας αγνοεί, μας αποφεύγουν».

Μία άλλη συγγενής της, η Άντρια, είπε: «Έχω ακούσει τα πάντα για αυτή από άλλους συγγενείς κι ακούγεται πως είναι πολύ διασκεδαστική. Φαντάζομαι πως μια βραδινή έξοδος με εκείνη και τον Κάνιε θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.