CELEBRITIES

Τζούλια Φοξ: Ο Κάνιε ήθελε να της κάνει δώρο πλαστική στήθους - Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για τη σχέση τους


JTeam

10 Οκτωβρίου 2023

Τζούλια Φοξ: Ο Κάνιε ήθελε να της κάνει δώρο πλαστική στήθους - Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για τη σχέση τους
Splash News
H Τζούλια Φοξ γράφει απομνημονεύματα με τίτλο «Down the Drain», και εξιστορεί τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ

Η Τζούλια Φοξ αποφάσισε να αφήσει τα δικά της απομνημονεύματα, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και αναφορές στην πολύσυζητημένη σχέση της με τον Kάνιε Γουέστ πίσω στο 2022. Οι δυο τους άντεξαν κάτι λιγότερο από δυο μήνες και γνωρίστηκαν μέσα από κοινή φίλη.

Εκείνος είχε χωρίσει πρόσφατα από την Κιμ. Εκείνη είχε επίσης βγει πρόσφατα από μια κακοποιητική σχέση. Δυστυχώς όμως, ο Κάνιε δεν ήταν παρά μια ακόμη αποτυχημένη επιλογή, αφού όπως η ίδια καταλήγει, ο διάσημος ράπερ την χρησιμοποίησε και λειτουργούσε χειριστικά εις βάρος της, για δημοσιότητα και για την εικόνα του.


Στις αρχές μιλούσαν με τις ώρες στο τηλέφωνο. Φάνηκε πως ταίριαζαν, αν και από τότε η Τζούλια απλώς άκουγε τα όσα είχε να της πει ο Γουέστ. Σπάνια της έδινε θετικά σχόλια σχετικά με τις ιδέες της και την εξυπνάδα της. Εκείνη την Πρωτοχρονιά, την κάλεσε να την περάσουν μαζί στο Μαϊάμι, έχοντας γνωριστεί για λίγες ημέρες. Εκείνη αρνήθηκε, αλλά τελικά ο Κάνιε έστειλε ένα ιδιωτικό τζετ για την ίδια και τις φίλες της.

Τελικά συναντήθηκαν σε ένα κλαμπ, όπου η έλξη ανάμεσα τους ήταν έντονη, όπως η ίδια περιγράφει μέσα από στιγμές τους σε εκείνο το πάρτι. Η μουσική ήταν δυνατή, και κάπως κατέληξαν στο πάρκινγκ, με την Φοξ να μπαίνει σε λεπτομέρειες. «Κατούρησε στον τοίχο και όταν πλησίασα με προειδοποίησε να μην βγάλω καμία φωτογραφία», δηλώνει η Φοξ.

Τελικά βρέθηκαν μαζί σε άλλο πάρτι και συνέχισαν τις εξόδους τους, μέχρι που εκείνος της ζήτησε να είναι μαζί. Η συζήτηση κατευθύνθηκε σχετικά με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, και τότε ο Κάνιε αποφάσισε να προσλάβει στιλίστες για την Φοξ. Μετά από συζήτηση τελικά συμφώνησαν να είναι οι φίλες της Φοξ, εκείνες που θα αναλάμβαναν το styling στις εμφανίσεις της.

Jenny.Gr
Splash News


Το επόμενο πρωί η Φοξ δέχτηκε μηνύματα από ρεπόρτερ, ο οποίος είχε λήψεις από την χθεσινή έξοδο του ζευγαριού, κάνοντας την ίδια να αναρωτιέται μήπως ο ίδιος ο Γουεστ ήταν εκείνος που διέρρευσε τις εικόνες. Η σχέση συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, ώσπου ξαναβγήκαν στην Νέα Υόρκη για φαγητό. Τότε η Φοξ δέχτηκε ένα μήνυμα από την στιλίστρια και φίλη της, να πάει στην τουαλέτα όπου την περίμεναν ρούχα και σύνολα.

Γυρνώντας στο ξενοδοχείο και συζητώντας για τις εμφανίσεις της Φοξ, ο Κάνιε της ζήτησε να δοκιμάσει ένα μεταξωτό τοπ, αλλά η ίδια είπε πως θα φαινόταν πιο σωστό αν φορούσε σουτιέν. Τότε εκείνος της πρότεινε να κάνει επέμβαση στο στήθος και πως θα το αναλάμβανε ο ίδιος.

Με τα πολλά, εκείνη αρνήθηκε και η χειριστική συμπεριφορά του Κάνιε έγινε όλο και πιο έντονη. Tότε ο ράπερ ζήτησε από την Φοξ και τις φίλες της να υπογράψουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας για όσα είχαν συμβεί το προηγούμενο διάστημα. Εκείνη ωστόσο και πάλι αρνήθηκε.

Jenny.Gr
Splash News


Όλα συνέβαιναν για την εικόνα του Γουέστ και αυτό είχε αρχίσει να γίνεται ξεκάθαρο στην Φοξ. Οι στιλίστριες της κάνοντας τη δουλειά τους, της πρότειναν μόνο ρούχα που έχει εγκρίνει ο ίδιος. Εκείνος έστειλε μάλιστα και πανάκριβες Birkin τσάντες από την Ηermes. «Οι φίλες μου είχαν ενθουσιαστεί, αλλά εγώ ένιωθα πως αυτό παραήταν πολύ. Ο φωτογράφος μας τράβηξε φωτογραφία και εκείνος περηφανεύονταν με αλαζονεία και τότε απλά κατάλαβα πως και αυτή η κίνηση έχει να κάνει μόνο με την εικόνα του. Εκείνη τη στιγμή αμφισβήτησα τις πραγματικές του προθέσεις, και συνειδητοποίησα πως οι κινήσεις του δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αφορμές για δημοσιότητα».

Jenny.Gr
Tommy Dorfmman/Instagram


Την επόμενη ημέρα εκείνη του έστειλε πως ήταν έτοιμη να τελειώσει το μεταξύ τους. Τότε εκείνος επέμεινε για το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, και ήθελε η Φοξ να το υπογράψει. «Δεν μπορώ να έχω καμία επαφή μαζί σου, αν δεν το υπογράψεις», ήταν τα τελευταία λόγια του Γουέστ. «Θα είμαι μια χαρά και έτσι», του απάντησε η Φοξ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.