CELEBRITIES

Η Σοφία Βεργκάρα μετά το διαζύγιο: «Δεν ξέρω αν υπάρχει μια νέα αρχή στα 51»


Μάγκυ Πετροπούλου

19 Νοεμβρίου 2023

Η Σοφία Βεργκάρα μετά το διαζύγιο: «Δεν ξέρω αν υπάρχει μια νέα αρχή στα 51»
instagram
Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Σοφία Βεργκάρα που εκτός από μία κούκλα έχει τρελό χιούμορ και αυτοσαρκασμό -σίγουρα θα έχεις δει πολλά ανάλογα βιντεάκια στο Internet- έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, αυτήν που έρχεται και για τον χωρισμό της.

Η ίδια ήταν παντρεμένη για 7 χρόνια με τον Τζο Μανγκανιέλο αλλά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Δεν θέλω να πω "κακή" ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη», τόνισε στο περιοδικό People.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Φέτος χώρισα, συμμετείχα στην απεργία του SAG που κράτησε τόσο καιρό. Έχω δει φίλους μου να αγωνίζονται, κάποιοι έπρεπε να σταματήσουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τους ή είχαν προβλήματα με τα στεγαστικά δάνειά τους, οπότε ήταν μια περίεργη, παράξενη χρονιά».

Jenny.Gr
Instagram @sofiavergara

Η ίδια όμως δεν το βάζει κάτω παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. «Νομίζω ότι όλα τα πράγματα λύνονται, όλα θα πάνε καλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επόμενη χρονιά» και κατόπιν αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της νέας μίνι τηλεοπτικής σειράς, «Griselda» στην οποία πρωταγωνιστεί, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω την παγκόσμια περιοδεία Τύπου αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, οπότε είμαι έτοιμη γι αυτό. Θα είναι συναρπαστικό».

Τέλος, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι το 2024 θα είναι μια «νέα αρχή» για εκείνη, η ηθοποιός απάντησε: «Το ελπίζω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως μια νέα αρχή στα 51. Δεν ξέρω αν είμαι πια φρέσκια, αλλά είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά».

Πάντως οι φήμες την θέλουν το τελευταίο διάστημα να είναι σε σχέση με τον με γνωστό ορθοπεδικό χειρουργό του Λος Άντζελες, Τζάστιν Σαλιμάν.

Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.