CELEBRITIES

Σούκι Γουότερχαουζ - Ρόμπερτ Πάτινσον: Περιμένουν και επίσημα το πρώτο τους παιδί


JTeam

20 Νοεμβρίου 2023

Σούκι Γουότερχαουζ - Ρόμπερτ Πάτινσον: Περιμένουν και επίσημα το πρώτο τους παιδί
Splash News
Μετά από 5 κοινής ζωής, Σούκι Γουότερχαουζ και Ρόμπερτ Πάτινσον, κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της διάσημης τραγουδίστριας είχαν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και καιρό, ωστόσο τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί από το διάσημο ζευγάρι, μέχρι και πριν λίγες ώρες.

Η 31χρονη Σούκι Γουότερχαουζ ανακοίνωσε μέσα από μια εμφάνιση της, κάτι το οποίο δεν μπορούσε άλλο πια να κρυφτεί: «Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε σε ένα βίντεο ενώ έκανε χειρονομία δείχνοντας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.


Η Γουότερχαουζ εμφανίστηκε στο Corona Capital Festival στην Πόλη του Μεξικού την Κυριακή, με ιδιαίτερα καλή διάθεση, και όλα δείχνουν πως το διάσημο ζευγάρι είναι «ενθουσιασμένοι που θα γίνουν γονείς».

Οι δυο τους βγαίνουν εδώ και πέντε χρόνια, αλλά έχουν καταφέρει να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Πάτινσον και η Γουότερχαουζ έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον Δεκέμβριο του 2022, καθώς παρευρέθηκαν σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.