UPDATE #NOW

Robert Pattinson και Suki Waterhouse έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι και είναι αξιολάτρευτοι


Τόνια Τζάφερη

5 Δεκεμβρίου 2022

Robert Pattinson και Suki Waterhouse έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι και είναι αξιολάτρευτοι
Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images
Pattinson και Waterhouse είναι μεν μαζί εδώ και χρόνια, αλλά επέλεξαν για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση την επίδειξη μόδας του Dior, Men Fall 2023 στην Γκίζα της Αιγύπτου

Μπορεί να τους πήρε 4 χρόνια για να κάνουν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση, ωστόσο μας δικαίωσαν. Robert Pattinson και Suki Waterhouse έκαναν μια από τις πιο stylish εμφανίσεις, στο κόκκινο χαλί του οίκου Dior και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017, ενώ είναι σε σχέση από το 2018. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια προτεραιότητά τους ήταν να κρατήσουν την σχέση τους ιδιωτική, κάτι το οποίο είχε εκφράσει και ο Pattinson σε συνέντευξή του, δηλώνοντας πως προτιμά να «σηκώνει τείχους» σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο οι δυο τους, φάνηκε πως ήταν πιο έτοιμοι από ποτέ για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις στα outfit τους. Η Suki Waterhouse επέλεξε ένα φόρεμα με sheer υφάσματα, ενώ ο Pattinson εμφανίστηκε με γκρι ζιβάγκο και μπεζ κοστούμι. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι μπροστά στον φωτογραφικό φακό, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους.