CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Ο πατριός του, Κιθ Μόρισον, καλεί τον κόσμο να πραγματοποιήσει δωρεές στη μνήμη του


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Ο πατριός του, Κιθ Μόρισον, καλεί τον κόσμο να πραγματοποιήσει δωρεές στη μνήμη του
Splash News
Ένα μήνα μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο πατριός του παρακινεί τον κόσμο να κάνει δωρεές στη μνήμη του 

«Αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω», έγραψε σε ανάρτησή του στα social ο Κιθ Μόρισον, πατριός του Μάθιου Πέρι. «Αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και αύριο είναι η “Giving Tuesday”», συνέχισε ο παρουσιαστής του «Dateline» στο X, πρώην Twitter.

Στη συνέχεια, ο ίδιος προσπάθησε να παρακινήσει τον κόσμο να κάνει δωρεές στο «Matthew Perry Foundation», τον οργανισμό που ιδρύθηκε στις 3 Νοεμβρίου, προς τιμή του Μάθιου Πέρι.

«Κάντε ό,τι μπορείτε – θα ήταν ευγνώμων», συνέχισε ο Κιθ Μόρισον. Η δημιουργία ενός τέτοιου οργανισμού, με αποστολή να βοηθάει όσους παλεύουν με εθισμούς ήταν όνειρο του Μάθιου Πέρι. Σε ανακοίνωση του ιδρύματος πριν ένα μήνα, τονιζόταν: «Στο πνεύμα της διαρκούς δέσμευσης του Μάθιου Πέρι να βοηθά άλλους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού, ξεκινάμε ένα ταξίδι για να τιμήσουμε την κληρονομιά του ιδρύοντας το Ίδρυμα στο όνομά του, καθοδηγούμενοι από τα δικά του λόγια και τις εμπειρίες του και από το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές».

Στις 28 Νοεμβρίου, οι αγαπημένοι του Μάθιου Πέρι, μέσω του Entertainment Tonight, εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό για εμάς ως οικογένεια να τιμήσουμε την κληρονομιά του Μάθιου». «Η δυνατότητα που έχει το “Matthew Perry Foundation” να βοηθήσει όσους υποφέρουν από αυτή την ασθένεια είναι κάτι που είμαστε περήφανοι που το φέρνουμε στον κόσμο».

Ο Κιθ Μόρισον, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που είχε δώσει το 2020 στο People, είχε πει για τον Μάθιου Πέρι ότι είναι «είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είναι πάντα το κέντρο του δωματίου για κάποιο λόγο, και έτσι ήταν και ως παιδί. Στην ομάδα χόκεϊ, τον έπαιρνα μαζί μου στα παιχνίδια χόκεϊ τα πρωινά του Σαββάτου. Ήταν σαν τον Μάθιου και την ομάδα χόκεϊ. Ήταν αυτός που έβαζε όλα τα γκολ. Ήταν ο τύπος. Το ίδιο και στο γήπεδο του τένις. Ήταν εξαιρετικά, εξαιρετικά καλός στο γήπεδο του τένις και πολύ έντονος. Είναι ένας έντονος, ταλαντούχος, συγκεντρωμένος χαρακτήρας. Είναι πολύ έξυπνος. Αυτό συνέβαινε πάντα καθώς μεγάλωνε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.