CELEBRITIES

Το ένα πράγμα που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες μια φορά στη ζωή τους, σύμφωνα με την Σερ


Μάγκυ Πετροπούλου

2 Δεκεμβρίου 2023

Το ένα πράγμα που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες μια φορά στη ζωή τους, σύμφωνα με την Σερ
instagram
Δες ποιο είναι. Συμφωνείς μαζί της;

Το είδωλο της παγκόσμιας showbiz, η Σερ, αποκάλυψε την απόλυτη συμβουλή της για όλες τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής του Youtube, «Chicken Soup Date» με την Εμίλια Ντιμόλντενμπεργκ.

Ποια είναι αυτή; Μα το «Να βγουν με έναν νεότερο άντρα». Η ίδια που το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με τον 37χρονο Αλεξάντερ Έντουαρντς -στέλεχος της μουσικής- αναφέρθηκε στο ειδύλλιό τους και στο πως αναθερμάνθηκε η σχέση τους μέσω... SMS.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:


«Έφυγα για να πάω στην Ελβετία και μου έστειλε SMS: "Πού πας;" Του απάντησα: "Πάω στην Ελβετία. Είμαι λίγο κουρασμένη" και τότε μου έγραψε: "Λοιπόν, ξεκουράσου λίγο, μωρό μου", με τρία Υ (baby)», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κι εγώ λέω: "Δεν με ξέρει αρκετά καλά για να βάλει τρία Υ στο μωρό μου". Ήμουν κάπως τσαντισμένη. Και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις της να ερωτευτεί κάποιον 40 χρόνια νεότερό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έλεγα στις φίλες μου, μην ερωτευτείτε έναν νεότερο άνδρα, είμαστε πολύ μεγάλες. Και μην ερωτευτείτε μέσω μηνυμάτων. Πάει αυτή η θεωρία».

Στην πορεία αποκάλυψε πως της έχει αγοράσει και ένα δαχτυλίδι που το φοράει συνέχεια.

Πως άρχισε το ειδύλλιο

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το φθινόπωρο του 2022 και ένιωσαν αμέσως ότι ήταν φτιγμένοι ο ένας για τον άλλον μέσα σε 15 λεπτά περίπου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Μάιο, αλλά λίγους μήνες μετά ήρθαν ξανά κοντά.

Τι λες; Σου άρεσε η συμβουλή της Σερ;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS