CELEBRITIES

Τίτλοι τέλους στη σχέση της Ντούα Λίπα με τον Ρομέν Γαβρά μετά από 8 μήνες


Μάγκυ Πετροπούλου

3 Δεκεμβρίου 2023

Τίτλοι τέλους στη σχέση της Ντούα Λίπα με τον Ρομέν Γαβρά μετά από 8 μήνες
instagram
Σύμφωνα με δημοσίευμα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Και ναι, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν που λέει και ο σοφός μας λαός, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Ντούα Λίπα φέρεται να χώρισε από τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβρά, μετά από ένα hot οκτάμηνο ειδύλλιο που η αλήθεια είναι πως μας έδωσε φουλ τροφή για να γράφουμε και να γκοσιπάρουμε.

Πως άρχισαν όλα

Η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια είχε εντοπιστεί με με τον Γάλλο σκηνοθέτη ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν επέστρεφαν σπίτι μαζί, μετά το τέλος της επίδειξης μόδας του Οίκου Saint Laurent στο Παρίσι.

Επίσημα όμως έγινε δύο μήνες αργότερα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Ο λόγος του χωρισμού τους

Οι δυο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους και αυτός είναι ο λόγος. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα η Ντούα Λίπα ήταν αυτή που έκανε την αρχή γιατί επιθυμία της ήταν να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική, λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ -Έλα, πες, έχεις χορέψει και εσύ ήδη το τελευταίο της single, «Χουντίνι».

Μια πηγή από το περιβάλλον τους είπε: «Χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο μαζί τον περασμένο μήνα και συγκεκριμιένα στο Λόνδίνο την Πέμπτη 9 Νεομβρίου -μαζί τους ήταν και ο αδελφός της τραγουδίστριας- όπου δείπνησαν σε διάσημο εστιατόριο.

Όπως σου είχαμε γράψει εκείνη ήταν αυθόρμητη και χαλαρή μπροστά στους φωτογράφους, ενώς ο φίλος της έκανε τα πάντα για να κρύψει το πρόσωπό του και να τους δυσκολέψει τη δουλειά.

Jenny.Gr
instagram
Jenny.Gr
instagram

Τέλος οι δυο τους είχαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι που πέρασε, επιλέγοντας τόσο τη Σίφνο όσο και την Πελοπόννησο -από εκεί είναι και οι δύο παραπάνω φωτογραφίες που βλέπεις- ενώ είχαν επισκεφθεί και τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, το Κόσοβο.

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτός ο χωρισμός θα είναι οριστικός ή οι δυο τους θα το ξανασκεφτούν και θα δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.