CELEBRITIES

Dua Lipa: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Χουντίνι»


JTeam

10 Νοεμβρίου 2023

Dua Lipa: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Χουντίνι»
Το «Χουντίνι» είναι το πρώτο τραγούδι της Dua Lipa, μετά το «Dance the Night»

Η ποπ κουλτούρα συζητά για την Dua Lipa, non stop και όχι άδικα. Μετά τις διακοπές της σε Ελλάδα και Αλβανία, έχει επιστρέψει δυναμικά για μια νέα μουσική σεζόν, ανακοινώνοντας το νέο της τραγούδι. Οι fans περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη δουλειά της ερμηνεύτριας, αφού το τελευταίο τραγούδι της «Future Nostalgia», σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Αυτή τη φορά, και έπειτα από αρκετή προετοιμασία, η Dua Lipa παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Χουντίνι» με ένα χορευτικό και σύγχρονο βίντεο κλιπ.

Όπως αναμένονταν το τραγούδι κυκλοφόρησε εχθές την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου και είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του Ούγγρου μάγου - ταχυδακτυλουργού «Χουντίνι».

Το «Χουντίνι» είναι το πρώτο τραγούδι της μετά το «Dance the Night», που ακούσαμε στο soundtrack για την ταινία «Barbie» (η Dua Lipa έπαιξε στην ταινία, στο ντεμπούτο της ως ηθοποιός), ενώ το 2024 θα παίξει στην ταινία «Argylle», του Matthew Vaughn.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.