CELEBRITIES

Η Αντζελίνα Τζολί σε μια εξομολογητική συνέντευξη, για το πώς είναι να ξαναφτιάχνεις τη ζωή σου


Ερασμία Αρβανιτά

5 Δεκεμβρίου 2023

Η Αντζελίνα Τζολί σε μια εξομολογητική συνέντευξη, για το πώς είναι να ξαναφτιάχνεις τη ζωή σου
@Annemarieke Van Drimmelen for WSJ
Η Αντζελίνα Τζολί παραδέχτηκε ότι εάν ξεκινούσε από την αρχή σήμερα, πιθανότατα δεν θα επέλεγε την υποκριτική ως επάγγελμα 

Μια βαθιά εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Αντζελίνα Τζολί στο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου της Wall Street Journal όπου άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να εγκαταλείψει οριστικά την υποκριτική, αλλά και να φύγει από το «ανθυγιεινό» Λος Άντζελες.

Στη συνέντευξή της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εάν ξεκινούσε από την αρχή σήμερα, πιθανότατα δεν θα επέλεγε την υποκριτική ως επάγγελμα, εξαιτίας αυτής της «προσδοκίας» του να μοιράζεσαι λεπτομέρειες από την προσωπική σου ζωή, που συνοδεύει πλέον τη διασημότητα. «Όταν ξεκινούσα, δεν υπήρχε η προσδοκία να τα λέω όλα δημόσια, να μοιράζομαι τόσα πολλά», σημείωσε η ίδια, υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχω πλέον κοινωνική ζωή». Αναφερόμενη εν συντομία στη διάλυση του γάμου της, αλλά και στην απόφασή της να αποσυρθεί σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, η Τζολί αποκάλυψε: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να επουλωθούμε».

Σε ένα εξίσου εξομολογητικό βίντεο 5 λεπτών, ως μέρος της συνέντευξης της στη WSJ, η Αντζελίνα Τζολί εκμυστηρεύτηκε ότι για να ξεπεράσεις κάτι, πρέπει να περάσεις από πολλές φάσεις και να το αισθανθείς ολοκληρωτικά. «Να το νιώσεις, να είσαι εντός αυτού, να μην το αποφεύγεις. Μπες ολοκληρωτικά σε αυτό. Νιώσε τα πάντα και μετά βγες από αυτό». Στη συνέντευξή της, η ίδια εξήγησε ότι κάποιες φορές απλώς δεν έχουμε την επιλογή για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας, όσο κι αν δεν μας αρέσουν.

Η Αντζελίνα Τζολί αντλεί δύναμη από τα παιδιά της

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι τη δύναμη που έχει ανάγκη, την αναζητάει από την επαφή με παιδιά της. «Περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και απλώς είμαι κοντά τους, επειδή είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και έχω μάθει κάτι από τον καθένα διαφορετικά, θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Νιώθω πιο δυνατή όταν είμαι μαζί τους».

«Το ωραιότερο πράγμα που έχω συνειδητοποιήσει, καθώς τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, είναι ότι όταν περιποιούμαι τον εαυτό μου ή όταν είμαι δημιουργική ή όταν κάνω κάτι διασκεδαστικό, είναι τόσο χαρούμενα. Νομίζω ότι είναι ένας τρόπος να καταλάβουν ότι η μητέρα τους είναι ο εαυτός της και αισθάνεται καλά», συνέχισε η ηθοποιός.

Μιλώντας για το δικό της fashion brand «Atelier Jolie», η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι η επιχείρησή της εστιάζει «στο πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε και στο πώς μπορούμε να μοιραστούμε όλα όσα κάνουμε με άλλους ανθρώπους. Πώς μπορούμε να δουλέψουμε όλοι ως συλλογικότητα και να κάνουμε ευχάριστο στους πελάτες το να μπουν σε αυτό». Ως συμβουλή σε όποιον ξεκινάει τη δική του επιχείρηση, η Αντζελίνα Τζολί είπε ότι από τη στιγμή που δημιουργείς κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις και ελπίζεις ότι θα φέρει το ίδιο ενδιαφέρον και τη χαρά σε κάποιον άλλον, χρειάζεται «να είσαι πραγματικά τολμηρός στο να το δημιουργήσεις αυτό το οποίο υποστηρίζεις και να καταλάβεις γιατί το κάνεις. Το κάνεις για οικονομικούς λόγους ή το κάνεις επειδή πιστεύεις σε κάτι και είσαι δημιουργικός και ενθουσιασμένος;».

Και αφού μίλησε για όλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον νεότερό της εαυτό, τον οποίο, όπως είπε, προσπαθεί να βρει ξανά μέσα από όσα κάνει και δημιουργεί σήμερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.