CELEBRITIES

Η Σάντρα Μπούλοκ σκόρπισε τις στάχτες του συντρόφου της στο αγαπημένο του μέρος


Μάγκυ Πετροπούλου

6 Ιανουαρίου 2024

Η Σάντρα Μπούλοκ σκόρπισε τις στάχτες του συντρόφου της στο αγαπημένο του μέρος
splashnews.com
Και ικανοποιήσε έτσι την τελευταία του επιθυμία.

Η Σάντρα Μπούλοκ, λίγο καιρό μετά το θάνατo του συντρόφου της, Μπράιν Ράνταλ, ο οποιός έφυγε από τη ζωή μετά από μακροχρόνια μάχη με τη νόσο του ALS, ικανοποίησε την τελευταία του επιθυμία.

Ποια ήταν αυτή; Να σκορπίσει τις στάχτες του στο Snake River, ένα ποτάμι στην περιοχή Jackson Hole -από αυτό καταλαβαίνω πως ήταν ένα μέρος που προφανώς το αγαπούσε, το ξεχώριζε και είχε ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο.

Αυτό έγινε, σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αδερφή της ηθοποιού, στις 31 Δεκεμβρίου, την παραμονή της νέας χρονιάς και ημέρα των γενεθλίων του, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η Σάντρα «τον έφερε στο ποτάμι, όπως είχε υποσχεθεί».

Η Σάντρα και ο Μπράιαν γνωρίστηκαν το 2015 όταν τον είχε προσλάβει να αποτυπώσει σε φωτογραφίες τα γενέθλια του γιου της και σύντομα αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Μέχρι τον προηγούμενο Αύγουστο όπου έκλεισε τα μάτια του στα 57 του χρόνια.

Τι είναι η νόσος ALS;

Η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS) είναι μια νευρολογική ασθένεια που επηρεάζει το νευρικό σύστημα και προκαλεί μυϊκή αδυναμία και παρεμβαίνει στις φυσικές λειτουργίες.

Προκαλεί τη σταδιακή διάσπαση των νευρικών κυττάρων και το θάνατό τους. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει θεραπεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.