CELEBRITIES

Κάμερον Ντίαζ: Στη λίστα Έπσταϊν το όνομά της - Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση


JTeam

8 Ιανουαρίου 2024

Κάμερον Ντίαζ: Στη λίστα Έπσταϊν το όνομά της  - Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση
Η Κάμερον Ντίαζ αρνείται «οποιαδήποτε σχέση» με την υπόθεση Έπσταϊν

Πριν λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα Έπσταϊν, με πάνω από 150 ονόματα συνεργατών του, εμπλεκόμενων στην υπόθεση αλλά και θυμάτων του Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα. Μεταξύ αυτών των ονομάτων, βρέθηκε και το όνομα της Κάμερον Ντίαζ, η οποία ωστόσο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Η ίδια, μέσω του εκπροσώπου της, σημείωσε: «Η Κάμερον Ντίαζ δεν γνώρισε ποτέ τον Τζέφρι Έπσταϊν, ούτε ήταν ποτέ στο ίδιο μέρος με αυτόν ή είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί ή μπορεί να μην αναφέρεται το όνομά της ή να υπονόησε ο ίδιος ότι τη γνώριζε». Σύμφωνα με όσα σημειώνει το Page Six, η Γιοχάνα Σέεμπεργκ, ένα από τα θύματα του Έπσταϊν,, ισχυρίστηκε ότι εκείνος καυχιόταν ότι γνώριζε διάσημα πρόσωπα όπως η Κάμερον Ντίαζ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Μπρους Γουίλις και άλλοι.

Η δήλωση της ηθοποιού ήρθε μετά την αποσφράγιση 900 και πλέον σελίδων στις 3 Ιανουαρίου, με ονόματα περισσότερων από 100 διάσημων. Αρκετά ονόματα είχαν αναφερθεί και στο παρελθόν, αλλά πολλά από αυτά που αναφέρονται δεν κατηγορούνται για οποιαδήποτε «μη νόμιμη πράξη». Η Κάμερον Ντίαζ δεν είναι το μοναδικό γνωστό όνομα σε αυτή τη Λίστα. Η Ναόμι Κάμπελ, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, Ντόναλντ Τραμπ και Μπιλ Κλίντον είναι μερικοί ακόμα από τους celebrities που εμφανίζονται στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.