CELEBRITIES

Η Μία Γκοθ μηνύθηκε από κομπάρσο ταινίας επειδή φέρεται να τον κλώτσησε στο κεφάλι


JTeam

13 Ιανουαρίου 2024

Η Μία Γκοθ μηνύθηκε από κομπάρσο ταινίας επειδή φέρεται να τον κλώτσησε στο κεφάλι
Instagram
Διαβάστε όλα όσα ισχυρίζεται ότι έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Η ηθοποιός Μία Γκοθ, σύζυγος του Σάια ΛαΜπέφ, μηνύεται από έναν κομπάρσο μιας ταινίας που πρωταγωνιτεί επειδή φέρεται να τον κλώτσησε στο κεφάλι επίτηδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο άνδρας που είχε επιλεγεί για να παίξει έναν μικρό ρόλο στο «MaXXXine» κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και παράνομη απόλυση εναντίον της ηθοποιού, του σκηνοθέτη της ταινίας τρόμου, Τι Γουέστ, και της εταιρείας παραγωγής της, A24, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το TMZ.

Πώς έγιναν όλα

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι γύριζαν μια σκηνή που απαιτούσε να φορέσει ρόμπα και να καλυφθεί με ψεύτικο αίμα, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο χώμα και παρίστανε τον νεκρό για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με το σενάριο η Μία Γκοθ έπρεπε να τρέξει δίπλα του, να τον πατήσει, να τον κοιτάξει και να συνεχίσει να τρέχει.

Αντί όμως να γίνουν ακριβώς τα παραπάνω, σύμφωνα με όσα είπε η ηθοποιός τον κλώτσησε σκόπιμα στο κεφάλι με την μπότα της, προκαλώντας του σοβαρό πόνο και δυσκαμψία στον αυχένα, ενώ κανείς δεν έτρεξε να του προσφέρει ιατρική βοήθεια.

Λίγο αργότερα τον συνάντησε στο μπάνιο, όπου τον «χλεύασε, κορόιδεψε και υποτίμησε». Στην επιστροφή για το σπίτι του αισθάνθηκε πονοκεφάλους και «παραλίγο να λιποθυμήσει δύο φορές» και οι γιατροί του είπαν ότι είχε υποστεί διάσειση.

Μετά το περιστατικό αυτό απολύθηκε και τώρα ζητάει αποζημίωση τουλάχιστον 500.000 δολαρίων.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη απάντηση από την πλευρά της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS