CELEBRITIES

Σοφία Βεργκάρα: Αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που την κορόιδεψε για την προφορά της


Μάγκυ Πετροπούλου

13 Ιανουαρίου 2024

Σοφία Βεργκάρα: Αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που την κορόιδεψε για την προφορά της
Instagram
Χειροκροτάμε δυνατά

Η Σοφία Βεργκάρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «El Hormiguero», με απώτερο στόχο και σκοπό να προωθήσει τη νέα της σειρά, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix και έχει τίτλο, «Griselda» -δες παρακάτω το τρέιλέρ της.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν που μιλούσε για την καριέρα της, αναφέρθηκε στη σειρά «Modern Family» -πρωταγωνιστούσε όπως θυμάσαι και έκανε τρελή επιτυχία- ο δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να την «κοροϊδέψει» για την προφορά της.

«Για πες ξανά, πώς λες "Modern Family";», τη ρώτησε με την ίδια αρχικά να μην καταλαβαίνει που αποσκοπούσε η ερώτησή του.

Όταν στη συνέχεια, κατάλαβε ότι το έκανε για να γελάσει με την προφορά της, του είπε: «Α, με ρωτάς, επειδή μιλάς καλύτερα Αγγλικά από εμένα ε; Χα».

Στη συνέχεια και χωρίς να χάσει την ευκαιρία του έδωσε την ωραίοτερη, πιο... πληρωμένη και αποστομωτική απάντηση: «Θύμισέ μου. Πόσες υποψηφιότητες για Emmy έχεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσες φορές σε πρότειναν στις Χρυσές Σφαίρες;»

Όταν βέβαια είδε ότι εκείνος δεν είχε να της πει απολύτως τίποτα, του έριξε ένα ειρωνικό ύφος και χάρισε το τέλειο χαμόγελό της στο κοινό.

Μπράβο, Σοφία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.