CELEBRITIES

Ποιος την φόρεσε καλύτερα; Έμιλι Μπλάντ και Λένι Κράβιτζ με την ίδια ολόσωμη φόρμα


Μάγκυ Πετροπούλου

14 Ιανουαρίου 2024

Ποιος την φόρεσε καλύτερα; Έμιλι Μπλάντ και Λένι Κράβιτζ με την ίδια ολόσωμη φόρμα
instagram
Εσύ ποιος λες;

Ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες... οικογένειες. Τι εννοώ; Δύο celebrities να ταυτιστούν στυλιστικά και να εμφανιστούν με το ίδιο ακριβώς outfit στα φώτα.

Η περίπτωση όμως αυτή που θα διαβάσεις σε αυτό το άρθρο, τολμώ να πω πως είναι σίγουρα η αγαπημένη μου γιατί αφορά σε μια γυναίκα και έναν άνδρα και είναι η επιβεβαίωση πως το στιλ δεν έχει φύλο.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Έμιλι Μπλαντ εμφανίστηκε στο The Late Show With Stephen Colbert φορώντας μια φανταστική μαύρη ολόσωμη φόρμα, David Koma με cut outs και υπέροχη πλάτη, εμπνευσμένη από την ανδρική γκαρνταρόμπα και συγκεκριμένα το σμόκιν.

Η ίδια, αφού μας έδειξε την δημιουργία αυτή, είπε ότι είδε τον Λένι Κράβιτζ με ένα σχεδόν ίδιο ρούχο στις Χρυσές Σφαίρες, με την υπογραφή του Alexander McQueen, όμως ήθελε να το φορέσει και δεν μπήκε καθόλου στη διαδικασία να βρει την τελευταία στιγμή κάποιο άλλο ρούχο για να εμφανιστεί στην εκπομπή αυτή.

Ναι, θεωρεί κι αυτή, όπως κι εγώ, όπως και όλοι πως ο τραγουδιστής έχει τέλειο στιλ και είναι πολύ κουλ.

Δες την εμφάνιση του Λένι Κράβιτζ στις Χρυσές Σφαίρες:

Η ηθοποιός κατέληξε με το: «Ποιος το φόρεσε καλύτερα;»

Λίγο μετά, αφού ανέβηκε το σχετικό απόσπασμα στα σόσιαλ μίντια, ο Λένι Κράβιτζ σχολίασε χαρακτηριστικά πως ο καθένας το φόρεσε με τον δικό του τρόπου και είναι και οι δύο νικητές.

Δες το comment του:

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.