CELEBRITIES

Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας


Μάγκυ Πετροπούλου

14 Ιανουαρίου 2024

Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας
Instagram
Δες όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Ο Κιτ Χάρινγκτον ο οποίος ανέβηκε στον αφρό της δημοσιότητας όταν υποδύθηκε μοναδικά τον Τζον Σνόου στην επιτυχημένη σειρά, «Game of Thrones» και αργότερα όταν μίλησε για τα θέματα που έχει με τον αλκοολισμό.

Γι' αυτό και μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2019. Τώρα, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ADHD) ενώ βρισκόταν εκεί.

«Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου εξαρτιόταν από αυτό. Ευτυχώς ήταν το σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Κατάφερα να σφυρηλατήσω μια νέα ζωή από εκεί», δήλωσε σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast ευεξίας, «Hidden 20%».

Και κατόπιν πρόσθεσε ότι «μπήκε στην αποτοξίνωση μεθυσμένος, ξεμέθυσε εκεί μέσα και είπε: "Γ**α το, όχι εσείς που είστε στον κύκλο. Όχι, ευχαριστώ"».

Εκεί μάλιστα οι γιατροί του είπαν για την ΔΕΠΥ του -είναι μια διαταραχή που προκαλεί προβλήματα συγκέντρωσης και ωθεί σε παρορμητική συμπεριφορά.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης σκέφτηκε να φύγει και να το αντιμετωπίσει μόνος του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Είναι πια νηφάλιος και προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη

Σήμερα δηλώνει «νηφάλιος και παρών», θέλοντας να βρίσκεται στη ζωή των δυο παιδιών του, τον 2χρονο γιο του και στην 6 μηνών κόρη του που έχει αποκτήσει με την Ρόουζ Λέσλι.

Παρόλα αυτά όπως επισήμανε «Το κεφάλι μου θέλει να πάει σε κάθε άλλο πράγμα στο δωμάτιο ταυτόχρονα» και κάποιες φορές είναι είναι «ανήσυχος» όταν παίζει με τα παιδιά του.

Σε αυτή τη φάση εκμυστηρεύτηκε πως είναι δύσκολο γι' αυτόν ορισμένες φορές να ασχολείται με την καριέρα του, «Η πρακτικότητα του να ασχοληθώ με τη δουλειά μου αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά δύσκολο. Δεν μπορώ να κάνω καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα».

Και έκλεισε το θέμα ως εξής: «Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα πράγματα που συμβαίνουν στο κεφάλι μου, με κατακλύζουν. Γίνομαι απίστευτα εκνευρισμένος, αγχωμένος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.