CELEBRITIES

Το ντεμπούτο της Μάλια Ομπάμα στο κόκκινο χαλί του Σάντανς με την ταινία της, «The Heart»


JTeam

20 Ιανουαρίου 2024

Το ντεμπούτο της Μάλια Ομπάμα στο κόκκινο χαλί του Σάντανς με την ταινία της, «The Heart»
Instagram
Η υπόθεση και όσα είπε σε συνέντευξή της

Η Μάλια Ομπάμα, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς με την ταινία μικρού μήκους που έχει τον τίτλο, «The Heart».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter» το έργο που φέρει την υπογραφή της, τόσο σε σενάριο, όσο και σκηνοθεσία θα προβληθεί στην κατηγορία αμερικανικών ταινιών μικρού μήκους.

Όσον αφορά στην υπόθεσή του, αυτή είναι η εξής: Ακολουθεί έναν θλιμμένο γιο, η μητέρα του οποίου έγραψε μία παράξενη επιθυμία στη διαθήκη της.

Τι δήλωσε για το εγχείρημά της

«Η ταινία έχει να κάνει με χαμένα αντικείμενα και μοναχικούς ανθρώπους, με τη συγχώρεση και τη λύπη» δήλωσε σε συνέντευξή της για την ταινία της η 25χρονη, Μάλια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να απολαύσετε την ταινία και να σας κάνει να νιώσετε λίγο λιγότερο μόνοι ή τουλάχιστον να σας θυμίσει να μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που είναι».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.