CELEBRITIES

Έμιλι Μπλαντ -Τζον Κραζίνσκι: Η άβολη στιγμή στο κόκκινο χαλί που πυροδότησε φήμες διαζυγίου


JTeam

11 Ιανουαρίου 2024

Έμιλι Μπλαντ -Τζον Κραζίνσκι: Η άβολη στιγμή στο κόκκινο χαλί που πυροδότησε φήμες διαζυγίου
Splash News
Εσείς τι πιστεύετε πως ψιθύρισε ο Τζον Κραζίνσκι στην Μπλαντ, φτάνοντας στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών;

Είναι από αυτά τα συμβάντα που δεν φαντάζεσαι εύκολα ότι μπορεί να συμβούν. Από εκείνες τις στιγμές που ξεχνάς την δύναμη που έχει μια κάμερα. Έμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι έφτασαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών και μολονότι έδειχναν και οι δυο υπέροχοι, φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό.

Οι δυο τους ποζάρουν μαζί, φουλ χαμογελαστοί και αρκετά στημένοι. Κάτι ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλο, προσπαθώντας να δείξουν ερωτευμένοι αλλά δεν το καταφέρνουν και πολύ καλά. Μέχρι που μια κάμερα, έχει καταγράψει από κοντά τα όσα λένε. Στο βίντεο, το οποίο μετρά ήδη εκατομμύρια views, ο Κραζίνσκι φαίνεται να λέει στην Μπλαντ με αρκετή απέχθεια και μπόλικο χαμόγελο: «Ανυπομονώ να χωρίσουμε, σοβαρολογώ».

@thekylemarisa #greenscreenvideo JIM HALPERN #goldenglobes #goldenglobes2024 #divorce #johnkrasinski #emilyblunt #theoffice #oppenheimer #oppenheimermovie ♬ original sound - KYLE MARISA ROTH

Και μπορεί να μην δόθηκε εξαρχής μεγάλη σημασία στο τι ακριβώς είπε ο Τζον Κραζίνσκι, όμως οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού έγιναν ακόμη πιο έντονες όταν η Έμιλι Μπλαντ εμφανίστηκε μόνη της στα βραβεία Governors το βράδυ της Τρίτης.

Τι απαντούν κοντινές πηγές του ζευγαριού;

Πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, και πως οι δυο τους γελούν με την τροπή που έχει πάρει αυτό το θέμα. «Δεν υπάρχουν προβλήματα με την Έμιλι και τον Τζον», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Weekly την Πέμπτη, «δεν μιλάνε καθόλου για διαζύγιο. Πιστεύουν ότι οι φήμες είναι αστείες και γελοίες», κατέληξε.

Τι πραγματικά ισχύει όμως;

Η 40χρονη και ο 44χρονος παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 9χρονη Χέιζελ και την 7χρονη Βάιολετ, τις οποίες έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών τους όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζοντας ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις.

Σε μια συνέντευξή της το 2013 στο InStyle, η Έμιλι Μπλαντ δήλωσε ότι η γνωριμία τους άλλαξε τη ζωή της. «Όταν νιώθω την υποστήριξη που έχω από αυτόν, νιώθω ανίκητη. Υπάρχει κάποιος πίσω σου στις καλές μέρες και κάποιος μπροστά σου στις κακές μέρες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Το 2021 μάλιστα, ο Τζον Κραζίνσκι την αποκάλεσε ως «τον καλύτερο συνεργάτη του σε ολόκληρη τη ζωή του», κατά τη διάρκεια ερωτήσεων και απαντήσεων για το «A Quiet Place 2».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.