ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Η τρίτη αδερφή Χαντίντ, Αλάνα, έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk


JTeam

11 Αυγούστου 2023

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Η τρίτη αδερφή Χαντίντ, Αλάνα, έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk
Instagram/@voguejapan
Η τρίτη αδερφή της οικογένειας Χαντίντ, Αλάνα, άνοιξε το show του Saks Potts

Η Μπέλα και η Τζίτζι Χαντίντ κυριαρχούν στις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια, αλλά στην Κοπεγχάγη, μια νέα Χαντίντ έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk: η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδερφή τους, η Αλάνα. Αποδεικνύοντας ότι είναι ήδη αρκετά επαγγελματίας, η 40χρονη άνοιξε την πολυαναμενόμενη επίδειξη Saks Potts την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης -η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε δίπλα στη θάλασσα εν μέσω βροχής, δημιουργώντας το απόλυτο φθινοπωρινό σκηνικό.

Φορώντας ένα μακραμέ σουτιέν και ένα cropped μπεζ σακάκι, σε συνδυασμό με μια μπλε φούστα με παγιέτες πάνω από τζιν και σαγιονάρες, η εμφάνιση της Αλάνα αντανακλούσε όλη την σκανδιναβική κουλτούρα της μόδας. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε κανείς εύκολα να φανταστεί πολλές από τις δημιουργίες του οίκου Saks Potts να φοριούνται από τις μικρότερες αδερφές του μοντέλου (και οι δύο άλλωστε είναι θαυμάστριες του brand). Όμως η Αλάνα τα κατάφερε περίφημα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν από εδώ και στο εξής θα τη βλέπουμε συχνά στα catwalks, δίπλα στις 2 αδερφές της.

Jenny.Gr
Instagram/@ notoriousmag

Η ίδια πάντως το απόλαυσε και ανέβαζε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στιγμιότυπα από τα backstage και όλη της την προετοιμασία μέχρι να περπατήσει στο runway.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.