CELEBRITIES

Oscars 2024: Η αντίδραση του Κίλιαν Μέρφι μόλις έμαθε για την υποψηφιότητα του


Τόνια Τζάφερη

24 Ιανουαρίου 2024

Oscars 2024: Η αντίδραση του Κίλιαν Μέρφι μόλις έμαθε για την υποψηφιότητα του
Splash News
Ο διάσημος ηθοποιός έχει ταξιδέψει μέχρι την Ιρλανδία αυτές τις ημέρες, για να είναι με τους δικούς του ανθρώπους

Αυτός ο σνομπ χαρακτήρας που αποπνέει ο Κίλιαν Μέρφι για το θέαμα και τους celebrities, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του, που έχουν κερδίσει τον σεβασμό του κοινού. Αυτή τη φορά το όνομα του έρχεται ξανά στο προσκήνιο (και θα έρθει για πολλές φορές ακόμη) χάρη στην υποψηφιότητα του στην κατηγορία Α΄ ανδρικού ρόλου για τα φετινά Όσκαρ 2024, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαρτίου.

Πως ακριβώς είναι όμως, να είσαι ο Κίλιαν Μέρφι και να μαθαίνεις πως είσαι υποψήφιος σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες, των διασημότερων βραβείων κινηματογράφου; Άλλοι celebrities, μένουν ξύπνιοι όλο το βράδυ για να παρακολουθήσουν τις υποψηφιότητες, ή ξυπνούν στις 5 το πρωί για να δουν την πολυπόθητη λίστα υποψηφίων.

Για τον Μέρφι, όλα είναι αλλιώς όμως. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Variety, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έμαθε για την υποψηφιότητα του, όσο βρισκόταν στην πατρίδα του την Ιρλανδία. «Ευτυχώς, ζω σε μια χώρα με ώρα ζώνης που δεν χρειάζεται να σηκωθώ στις 5 το πρωί», δήλωσε. «Το είχα οργανώσει. Είχαμε μερικές μέρες ρεπό και ήμουν στο σπίτι μου, το οποίο ήταν πολύ, πολύ ευχάριστο. Στην πραγματικότητα βρίσκομαι στο σπίτι των γονιών μου στην πόλη του Κορκ. Σήμερα ήμουν με τους γονείς μου και τη σύζυγό μου. Οπότε αυτό ήταν πολύ ωραίο».

Πιο αναλυτικά, ο Μέρφι βρισκόταν στην κουζίνα όταν άκουσε το όνομά του ανάμεσα σε εκείνα των άλλων υποψηφίων. «Ήπιαμε ένα φλιτζάνι τσάι και φάγαμε ένα κομμάτι κέικ. Ήταν πολύ ωραία» συμπλήρωσε. «Η μαμά μου έφτιαξε ένα παντεσπάνι. Ήταν πολύ νόστιμο».

Jenny.Gr
Getty Images


Άλλωστε ήταν και κάτι αναμενόμενο για τον ηθοποιό, αφού το Οπενχάιμερ κατάφερε να σαρώσει και στις Χρυσές Σφαίρες. Όσο για την σημασία που έχει για εκείνον η υποψηφιότητα του στα Όσκαρ, τόνισε πως «οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματικότητα. Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι συγκλονισμένος. Αλλά πάνω απ' όλα, περήφανος για την ταινία και περήφανος που έχει πετύχει τόσα πολλά. Ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας. Με πλησιάζουν συνέχεια άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε "έχω δει την ταινία πέντε φορές". Και αυτοί είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και νεότεροι, αγόρια και κορίτσια. Είναι τρελό. Και στη συνέχεια, η αναγνώριση από την Ακαδημία, όπως έγινε με εμάς, είναι απλά εκπληκτική».

Jenny.Gr


Τέλος δήλωσε πως στην απονομή «θα φέρω τη γυναίκα μου και τα αγόρια μου, ελπίζω. Αυτό είναι το σχέδιο μέχρι στιγμής. Όλοι λένε ότι είναι μια υπέροχη εμπειρία που δεν ξεχνάς ποτέ. Πρέπει να πάω με ανοιχτή καρδιά και να το απολαύσω γιατί μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτέ. Αυτή είναι η στάση μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.