CELEBRITIES

Η Σοφία Βεργκάρα έχει θέσει έναν απαράβατο κανόνα στον εαυτό της – «Όχι σε άντρες κάτω των 50»


JTeam

25 Ιανουαρίου 2024

Η Σοφία Βεργκάρα έχει θέσει έναν απαράβατο κανόνα στον εαυτό της – «Όχι σε άντρες κάτω των 50»
Instagram @sofiavergara
Η Σοφία Βεργκάρα ξέρει τι θέλει, γι’ αυτό και αποφάσισε να θέσει έναν νέο κανόνα για τα ραντεβού της

Τον περασμένο Ιούλιο, η Σοφία Βεργκάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον 47χρονο Τζο Μανγκανιέλο, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας. Προφανώς, μετά από αυτή την είδηση πολλοί άρχισαν να αναζητούν τις αιτίες και τους λόγους που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ε, και η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα El País, έριξε «φως» στο ζήτημα, αφού ξεκαθάρισε τα πάντα. «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος. Ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια μεγάλη μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια», τόνισε.

«Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα. Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με τα δικά του παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση, είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Αυτό πρέπει να κάνω», είπε η ηθοποιός.

Βέβαια, μετά το διαζύγιό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, η 51χρονη ηθοποιός είναι και πάλι ανοιχτή στα ραντεβού, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτή τη φορά, έχει θέσει έναν αυστηρό κανόνα στον εαυτό της.

Και αυτόν τον κανόνα αποκάλυψε στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με τον Άντι Κόεν, όπου και βρέθηκε την Τετάρτη. Ποιος είναι; «Όχι άνδρες κάτω από 50 ετών», είπε. «Δεν μπορούν να είναι μικρότεροι από 50, εγώ είμαι 51», σημείωσε. «Εντάξει, 49», συνέχισε.

«Αλήθεια, αυτός είναι ο κανόνας σου;» ρώτησε ο Άντι Κόεν. «Ναι, είμαι έξυπνη», ήταν η απάντηση της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.