CELEBRITIES

Ο Τράβις Κέλσι μιλά για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ: «Μας ενδιαφέρει να είμαστε χαρούμενοι»


JTeam

28 Ιανουαρίου 2024

Ο Τράβις Κέλσι μιλά για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ: «Μας ενδιαφέρει να είμαστε χαρούμενοι»
instagram
Όσα δήλωσε ο αθλητής σε συνέντευξη Τύπου

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο hot και ταιριαστά ζευγάρι που μας... έρχεται κατευθειαν από την Παραμυθούπολη του Χόλιγουντ.

Και δικαιολογημένα οι δυο τους μονοπωλούν τις συζητήσεις όλων μας και φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών -ναι, εννοείται πως πρωταγωνιστούν και στα θέματα των sites.

Λίγο καιρό πριν είχαμε το πρώτο τους δημόσιο φιλί που έγινε φυσικά όπως ήταν λογικό και επόμενο το απόλυτο viral, αμέσως μετά το τέλος συναυλίας της τραγουδίστριας και μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Τώρα έχουμε μια δήλωση του αθλητή που πολύ μας αρέσει. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Παρασκευή, εξήγησε πώς εκείνος και η Τέιλορ Σουίφτ διαχειρίζονται όλη αυτή την προσοχή που τους δίνεται.

Όπως είπε, έχουν συμφωνήσει κι οι δύο από την αρχή της σχέσης τους να «μην ακούν τους εξωτερικούς θορύβους».

«Το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε χαρούμενοι. Δεν μπορούμε να ακούσουμε τίποτα που να μοιάζει με "εξωτερικό θόρυβο". Είναι το μόνο που μετράει για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σου θυμίσω πως οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν από τον Ιούλιο του 2023 και η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του συντρόφου της τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Η ίδια παρακολούθησε έναν από τους αγώνες του. Έκτοτε φροντίζει να είναι κοντά του και να τον υποστηρίζει, όσο βέβαια οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν -γιατί δεν είναι απλά μια τραγουδίστρια, αλλά ένα είδωλο με εκατομμύρια πιστούς οπαδούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.