CELEBRITIES

Το πρώτο δημόσιο φιλί της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλτσε είναι το απόλυτο viral της ημέρας


JTeam

12 Νοεμβρίου 2023

Το πρώτο δημόσιο φιλί της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλτσε είναι το απόλυτο viral της ημέρας
instagram
Μπροστά στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία της

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλτσε ζουν χωρίς καμία αμφιβολία μια παθιασμένη σχέση που καθημερινά γίνεται πρωτοσέλιδο και Νο 1 θέμα σε όλα τα sites του πλανήτη.

Και δικαιολογημένα αφού εκείνη είναι η πιο hot τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή, κρίνοντας και από τις πωλήσεις και από τις sold out περιοδείες της, τα κέρδη τους που την έχουν κάνει δισεκατομμυριούχο και από το πόσο επιδραστική είναι και εκείνος ένας από τους καλύτερους αθλητές με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Αν και μέχρι πρότινος σπάνια μας έδιναν αρκετή τροφή για σχόλια, τα πράγματα άλλαξαν και πια είμαστε θεατές στην πρώτη δημόσια εκδήλωση του έρωτά τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο φινάλε του δεύτερου σόου της περιοδείας της, Eras Tour στο Μπουένος Άιρες, η τραγουδίστρια έτρεξε στον αγαπημένο της, ο οποίος την περίμενε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα παρασκήνια του Estadio Monumental, τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα... καυτό φιλί.

Και όλα αυτά κάτω από τις επευφημίες των θαυμαστών της -και τις δικές μας εννοείται, ναι κάναμε σαν να βλέπαμε το φινάλε της ωραιότερης ρομαντικής ταινίας στο σινεμά.

Ο αθλητής και σύντροφος της τραγουδίστριας πέρασε το βράδυ στη σκηνή των VIP μαζί με τον πατέρα της, χορεύοντας, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της -σίγουρα θα τις ξέρει όλες πια.

Karma is the guy on the Chiefs coming straight home to me....

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο ο Τράβις Κέλτσε έδειξε την τεράστια έκπληξη και χαρά του -και δικαίως το πανηγύρισε- όταν άκουσε την αγαπημένη του να αλλάζει τους στίχους των τραγουδιών της, χρησιμοποιώντας τη λέξη "chiefs", όπως βλέπετε παρακάτω στο βίντεο.

Και αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού ο αθλητής ανήκει στο δυναμικό των Kansas City Chief.

Αυτή ήταν η δέυτερη φορά που ο Τράβις Κέλτσε βρέθηκε σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ. Την πρώτη ήταν απλά ένας από τους φαν της και δεν είχαν ακόμα γνωριστεί.

Τώρα όμως πια τα πράγματα έχουν αλλάξει και μονοπωλεί τα φώτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.