CELEBRITIES

Τράβις Κέλσι: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

Τράβις Κέλσι: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ
@killatrav / instagram
«Η προσωπική μου ζωή δεν είναι τόσο προσωπική», δήλωσε στο podcast του ο διάσημος αθλητής

Από το απόγευμα της Κυριακής, στα τοπ θέματα των διεθνή media και όχι μόνο, είναι φυσικά ο νέος έρωτας ανάμεσα στην Τέιλορ Σουίφτ και στον αθλητή του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Τράβις Κέλσι. Εκείνη βρέθηκε στην κερκίδα με την μητέρα του Τράβις και πανηγύριζε υστερικά σε κάθε πόντο της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς ένα γνωστό εστιατόριο της περιοχής και πλήρωσαν τα γεύματα απ' όλους τους πελάτες που ήταν εκεί, προκειμένου να φύγουν και να έχουν τον χώρο δικό τους.

Με αυτά και με αυτά, έχουν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, και αυτή τη φορά ο Κέλσι πήρε θέση σχετικά με την προσωπική του ζωή και την Τέιλορ Σουίφτ. Ως παίκτης του NFL, ο Τράβις Κέλσι ήταν ήδη διάσημος. Αυτό που ζει τελευταία όμως είναι τελείως διαφορετικό.

Εχθές κυκλοφόρησε ένα ακόμη επεισόδιο podcast των «Νew Hights» μια εκπομπή που έχει μαζί με τον αδερφό του και επίσης αθλητή του NFL. Κάποια στιγμή, ο αδελφός του έφερε τη συζήτηση στην Τέιλορ Σουίφτ. «Το αποφεύγαμε αυτό το θέμα από σεβασμό στην προσωπική σου ζωή. Αλλά τώρα πρέπει να μιλήσουμε για αυτό», του είπε. «Η προσωπική μου ζωή δεν είναι τόσο προσωπική», αστειεύτηκε ο Τράβις Κέλσι. «Εγώ το προκάλεσα αυτό στον εαυτό μου, το ξέρω», συμπλήρωσε.

«Ζω ένα roller coaster», είπε ο Τράβις Κέλσι, όταν ο αδελφός του τον ρώτησε πώς είναι τώρα η ζωή του. «Παρατήρησα κάποια πράγματα. Παπαράτσι στο σπίτι μου. Τέτοια σκ@@@», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Τζέισον Κέλσι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησε το ματς της ομάδας του αδελφού του, Kansas City Chiefs με τους Chicago Bears.

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Ένα πραγματικά τρελό παιχνίδι, το οποίο θα θυμάμαι. Μπράβο στην Τέιλορ, αυτό ήταν αρκετά θαρραλέο», είπε για την εμφάνιση της Σουίφτ στο ματς και συμπλήρωσε ότι οι φίλοι και συγγενείς που ήταν μαζί της «έχουν να πουν μόνο καλά πράγματα για εκείνη, ήταν απίστευτη. Σίγουρα είναι ένα ματς που θα θυμάμαι».

Πάντως, αν και μίλησε αρκετά για την Τέιλορ Σουίφτ, ένα πράγμα δεν επιβεβαίωσε (όχι και ότι χρειάζεται): Αν είναι τελικά ζευγάρι; «Είναι η προσωπική μου ζωή. Θέλω να σεβαστώ τη ζωή και των δυο μας», είπε μόνο ο Τράβις Κέλσι, την όλη κατάσταση να μιλάει από μόνη της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.