CELEBRITIES

Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος - Πώς το επίτευγμά της βοηθά την οικονομία των ΗΠΑ


Τόνια Τζάφερη

28 Οκτωβρίου 2023

Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος - Πώς το επίτευγμά της βοηθά την οικονομία των ΗΠΑ
IG/ Taylor Swift
Πόσες ακόμη επιτυχίες θα προσθέσει στην λίστα της η Τέιλορ Σουίφτ;

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά η Τέιλορ Σουίφτ μόλις μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων. Σε ηλικία 33 ετών όχι μόνο έχει καταφέρει να χτίσει μια διεθνής μουσική καριέρα, μια επίσης αμύθητη περιουσία, έχοντας σπάσει αμέτρητα ρεκόρ στη ποπ κουλτούρα, -αλλά έχει επίσης καταφέρει να ερωτευτεί και να έχει χρόνο και για την προσωπική της ζωή.

Τα ξένα διεθνή media έχουν και πάλι το όνομα της διάσημη country τραγουδίστριας μπροστά, και αυτό γιατί μπήκε φέτος στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους.

Σύμφωνα με ανάλυση του Bloomberg, η συνολική περιουσία της Τέιλορ Σουίφτ ανέρχεται πλέον σε 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια, χάρη στην περιοδεία Eras που έσπασε ρεκόρ και βοήθησε στην τόνωση της οικονομίας των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι. Το επίτευγμά της είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα σε λίγους που έχουν επιτύχει το ορόσημο «μόνο μέσω της μουσικής και της ερμηνείας». (Να τα λέμε και αυτά). Ούτε brands ομορφιάς, ούτε τίποτα. Απλή μουσική.

Το «Bloomberg» ανέφερε ότι οι 53 συναυλίες που έδωσε η καλλιτέχνιδα στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος «πρόσθεσαν 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της χώρας». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η περιοδεία οδήγησε σε εκτεταμένα ταξίδια, πωλήσεις εισιτηρίων και εμπορευμάτων από τους θαυμαστές της.

Πως η Τέιλορ Σουίφτ εκτόξευσε και τις τιμές των εισιτηρίων σε αθλητικούς αγώνες του ΝFL

Η σχέση της Σουίφτ με τον αστέρα των Kansas City Chiefs, Τράβις Κέλσι, δίνει ώθηση και στο NFL, καθώς οι πληροφορίες ότι η τραγουδίστρια θα πήγαινε στον αγώνα της ομάδας την 1η Οκτωβρίου, εκτίναξαν τις τιμές των εισιτηρίων κατά 40%, από τα 83 στα 119 δολάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.