CELEBRITIES

To Τwitter απαγόρευσε τις αναζητήσεις για την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι να «κατέβουν» οι ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της


JTeam

28 Ιανουαρίου 2024

To Τwitter απαγόρευσε τις αναζητήσεις για την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι να «κατέβουν» οι ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της
IG @taylor_swift
Διάβασε αναλυτικά όλα όσα έχουν συμβεί

Αυτό το άρθρο αποδεικνύει το αυτονόητο... Πως όλες οι γυναίκες παραμένουμε απροστάτευτες σε ότι έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη. Και θα συμφωνήσεις μαζί μου, διαβάζοντας παρακάτω.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Τις περασμένες ημέρες το Twitter, γνωστό πια ως Χ, φούλαρε με γυμνές, ψεύτικες φωτογραφίες της Τέιλορ Σουίφτ, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί ποιος το ξεκίνησε, όμως το πιο σημαντικό θέμα είναι το εξής: Όλες μας πάνω κάτω μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο.

Jenny.Gr
IG/ Taylor Swift

Παρόλα αυτά γύρω μας θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα είναι πρόθυμοι να εξευτελίσουν ένα πρόσωπο, το οποίο εκείνο με τη σειρά θα περνάει δύσκολα, βιώνοντας μια πολύ άσχημη κατάσταση και θα προσπαθεί να κάνει σαφές σε όλους πως... δεν είναι ελέφαντας.

Μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, το Twitter, Χ δεν επιτρέπει πια στο κοινό να κάνει σχετικές αναζητήσεις με την τραγούδιστρια, προσπαθώντας να «ελέγξει» το περιεχόμενο που ανεβαίνει στην πλατφόρμα.

Αν προσπαθήσει κάποιος να το κάνει, θα του εμφανίστεί στην οθόνη το μήνυμα: «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα».

«Αυτή είναι μια προσωρινή ενέργεια και γίνεται με μεγάλη προσοχή, καθώς δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια σε αυτό το ζήτημα», ανέφερε σε δήλωσή του στη Wall Street Journal ο επικεφαλής των επιχειρηματικών λειτουργιών, Joe Benarroch.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.