CELEBRITIES

Έιμι Σούμερ: Απάντησε στα σχόλια για το «πρησμένο» πρόσωπό της – «Καμία γυναίκα δεν οφείλει εξηγήσεις για την εξωτερική της εμφάνιση»


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2024

Έιμι Σούμερ: Απάντησε στα σχόλια για το «πρησμένο» πρόσωπό της – «Καμία γυναίκα δεν οφείλει εξηγήσεις για την εξωτερική της εμφάνιση»
SPLASH via Ideal Image
Η ηθοποιός τόνισε το γεγονός ότι «ιστορικά», το γυναικείο σώμα έχει μελετηθεί ελάχιστα συγκριτικά με το αντρικό

«Τι έχει συμβεί με το πρόσωπό της;» ήταν μια ερώτηση που ξεκίνησε να κυκλοφορεί πριν μερικές ημέρες στα social media, μετά την εμφάνιση της ηθοποιού, Έιμι Σούμερ στην εκπομπή «The Tonight Show». Και η ίδια, έδωσε την απάντησή της μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram με την αφίσα τη σειράς «που νιώθει περήφανη που δημιούργησε» και συμπρωταγωνιστεί με τον Μάικλ Σέρα, «Life and Beth».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου! Απολαμβάνω τα σχόλια για την εμφάνισή μου, όπως συμβαίνει με όλες οι γυναίκες εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Και έχετε δίκιο ότι τώρα είναι πιο πρησμένο», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post της.

«Έχω ενδομητρίωση, μια αυτοάνοση νόσο για την οποία κάθε γυναίκα θα πρέπει να διαβάσει. Υπάρχουν κάποια ιατρικά και ορμονικά θέματα που συμβαίνουν στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι καλά», σημείωσε. Στη συνέχεια, η ηθοποιός τόνισε το γεγονός ότι «ιστορικά», το γυναικείο σώμα έχει μελετηθεί ελάχιστα, συγκριτικά με το αντρικό. «Το βιβλίο "all in her head" εξηγεί πολύ καλά το συγκεκριμένο θέμα», συνέχισε.

«Καμία γυναίκα δεν οφείλει εξηγήσεις για την εξωτερική της εμφάνιση»

«Πιστεύω, επίσης, ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να δικαιολογείται την εξωτερική της εμφάνιση και δεν οφείλει καμία εξήγηση. Ήθελα, όμως, να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να υποστηρίξω την αυτοαγάπη και την αποδοχή του σώματος στο οποίο βρίσκεστε», σημείωσε.

«Όπως κάθε άλλη γυναίκα/άνθρωπος, κάποιες μέρες αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και πολύ καλά και κάποιες άλλες θέλω να βάλω μια σακούλα στο κεφάλι μου. Αλλά αισθάνομαι δυνατή και όμορφη και τόσο περήφανη για αυτή την τηλεοπτική σειρά που δημιούργησα, έγραψα, πρωταγωνίστησα και σκηνοθέτησα. Ίσως, μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό για λίγο. Είχα χορευτές στον Φάλον, αλλά ήταν το πρόσωπό μου που έγινε πρωτοσέλιδο. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να απολαμβάνετε τη ζωή και τη σειρά. Αγάπη και αλληλεγγύη, Amy».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.