CELEBRITIES

O Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τις 12 τελευταίες ημέρες του στο τένις


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

O Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τις 12 τελευταίες ημέρες του στο τένις
IG @rogerfederer
Πρόκειται για ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους από τον Ρότζερ Φέντερερ, που θα κυκλοφορήσει στο Prime Video

Ο Φέντερερ έδειξε στην τελευταία του αναμέτρηση ότι είναι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος, ενώ στο τέλος δεν δίστασε να αποκαλύψει τα συναισθήματα του και τα δάκρυα του, μαζί με τον επί χρόνια “αντίπαλο” του, Ναδάλ.

Το τένις αποτελεί τεράστιο κομμάτι στη ζωή του και παρότι πλέον έχει αποχωρήσει επισήμως από το άθλημα και τα τουρνουά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται με το άθλημα που τόσο αγάπησε.

Κάπως έτσι, έφτασε στο να ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα αποτυπώνει αναλυτικά τις τελευταέες ημέρες της επαγγελματικής ζωής του καριέρας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του θρύλου του τένις, πρόκειται για “μια προσωπική παρακολούθηση των τελευταίων 12 ημερών της ένδοξης καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ. Αρχικά ήταν ένα βίντεο για οικιακή χρήση, που δεν προοριζόταν ποτέ για δημόσια προβολή. Η ταινία καταγράφει τον Federer στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή στιγμή του, καθώς αποχαιρετά ένα άθλημα και τους οπαδούς που διαμόρφωσαν τη ζωή του τις τελευταίες δύο δεκαετίες”.

Να σημειωθεί πως την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για την Έιμι Γουάινχαουζ, Asif Kapadia.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.