CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση


JTeam

5 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση
GettyImages
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν τα Χριστούγεννα

Στις 17 Ιανουαρίου γνωστοποιήθηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην κλινική του Λονδίνου. Παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι της, για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Παρά το γεγονός ότι λόγος πίσω από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα δεν αποκαλύφθηκε, τα media στη Βρετανία σημείωσαν ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν τα Χριστούγεννα για την παραδοσιακή εκκλησιαστική έξοδο της οικογένειας. Από τότε, η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας είχε απασχολήσει έντονα τον βρετανικό Τύπο. «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» δήλωσε εκπρόσωπος της πριγκίπισσας, προκειμένου να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την υγεία της.

Και τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά τη χειρουργική της επέμβαση, ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία εθεάθη σε ένα αυτοκίνητο με τη μαμά της, Κάρολ Μίντλετον.

Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE, μια πηγή είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες, ότι εκτός από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον, «θα είναι εκεί για να της προσφέρουν υποστήριξη».

Παράλληλα, την περασμένη Πέμπτη, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε στο Fox News πως η ενημέρωση του Ιανουαρίου παραμένει σε ισχύ. «Η πριγκίπισσα αναρρώνει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ». Οι Μίντλετον ζουν σε μικρή απόσταση από την έδρα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Ουίνδσορ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.