CELEBRITIES

Oscars 2024: Η Μπίλι Άιλις έγραψε ιστορία ως η νεότερη νικήτρια δύο βραβείων


JTeam

11 Μαρτίου 2024

Oscars 2024: Η Μπίλι Άιλις έγραψε ιστορία ως η νεότερη νικήτρια δύο βραβείων
SPLASH via Ideal Image
«Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημία. Απλώς δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν το περίμενα»

Είναι μόλις 22 ετών και το νεότερο άτομο στην ιστορία που έχει κερδίσει δύο Όσκαρ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Μπίλι Άιλις, μαζί με τον 26χρονο αδερφό της, Φίνεα Ο΄Κόνελ κέρδισαν στα βραβεία Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, το δεύτερο Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για την μπαλάντα «What Was I Made For?» από την ταινία «Barbie». Το συγκινητικό τραγούδι κέρδισε επίσης το βραβείο «Τραγούδι της Χρονιάς», στα Grammy, νωρίτερα φέτος.

«Είχα έναν εφιάλτη γι’ αυτό χθες το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημία. Απλώς δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν το περίμενα», είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο η Μπίλι Άιλις. «Αισθάνομαι τόσο απίστευτα τυχερή και τιμημένη», δήλωσε, πριν ευχαριστήσει τη σκηνοθέτιδα της «Barbie» Γκρέτα Γκέργουιγκ. «Αυτό το βραβείο είναι για όσους επηρεάστηκαν από την ταινία και το πόσο απίστευτη είναι».

Η Μπίλι Άιλις, η οποία τιμήθηκε πριν μερικούς μήνες – μαζί με τον αδερφό της, στα Palm Springs International Film Festival Film Awards με το «chairman’s gong» για το τραγούδι τους, το «What Was I Made For?», έκανε μια αναδρομή στο όταν εκείνη και ο αδερφός της κλήθηκαν να γράψουν αυτό το τραγούδι για την ταινία «Barbie». «Νομίζω πως βρισκόμουν σε μια σκοτεινή περίοδο και τα πράγματα δεν είχαν νόημα στη ζωή». «Απλώς δεν καταλάβαινα ποιο ήταν το νόημα και γιατί πρέπει να συνεχίσω. Απλώς αμφισβητούσα τα πάντα στον κόσμο».

Η ίδια, είχε αναφερθεί και στα συναισθήματά της όταν είδε για πρώτη φορά την «Barbie» και τόνισε ότι «απλώς έβλεπα την Barbie να λέει και να αισθάνεται πράγματα με τα οποία πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά καταλάβαινα και με τα οποία ένιωθα τόσο κοντά. Ένιωθα ότι κάποιος με καταλαβαίνει, και δεν το περίμενα». «Νομίζω ότι αυτή η ταινία είναι το πιο απίστευτο, πιο δυναμωτικό και όμορφο και αστείο και απλά απίστευτο έργο τέχνης στον κόσμο, και είναι μεγάλη τιμή μου που είμαι μέρος της», σημείωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.