CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του - Ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του


JTeam

12 Μαρτίου 2024

Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του - Ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός είχε συντάξει τη διαθήκη του το 2009

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθήκη του δημοφιλούς ηθοποιού, Μάθιου Πέρι, ήρθαν στη δημοσιότητα, λίγους μήνες μετά τον θάνατό του. Ο ηθοποιός απεβίωσε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 54 ετών. Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, αποκάλυψε ότι ο θάνατός του σταρ από τα «Φιλαράκια» προκλήθηκε από τη λήψη κεταμίνης και πνιγμό. Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του, περιλαμβάνονται και η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης, μίας ουσίας που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εθισμού σε οπιοειδή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός είχε συντάξει τη διαθήκη του το 2009, και σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το PEOPLE, η διαθήκη αναφέρει ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του εκλιπόντος ηθοποιού θα τοποθετηθεί σε ένα καταπίστευμα. Ο Μάθιου Πέρι ονόμασε αυτό το κληροδότημα «Alvy Singer Living Trust», εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα του Γούντι Άλεν στο «Annie Hall».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PEOPLE, ο πατέρας του, Τζον Πέρι, και η μητέρα του, Σούζαν Μόρισον, ονομάζονται δικαιούχοι του καταπιστεύματος. Οι ετεροθαλείς αδελφές Κέιτλιν Μόρισον και Ρέιτσελ Νταν, αναφέρονται επίσης ως δικαιούχοι. Στο έγγραφο, αναφέρεται επίσης ότι τα παιδιά του (εφόσον αποκτούσε τότε) θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. Εκτελεστές της διαθήκης είναι Λίζα Φέργκιουσον και Ρόμπιν Ρούζαν.

Με τη σειρά της, η Daily Mail σημειώνει πως το κληροδότημα έχει αξία που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο δολάρια, στα οποία έχουν προστεθεί όλα τα κινητά και ακίνητα στοιχεία της περιουσίας του. Ο Πέρι είχε συνολική περιουσία περίπου 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα, το νομικό έγγραφο αναφέρει ότι τα περιουσιακά δικαιώματα από τις εμφανίσεις του σε τηλεόραση και σινεμά θα εισπράττονται από τους γονείς του, καθώς και τα δικαιώματα από την αυτοβιογραφία του. Στο ίδιο έγγραφο υπογραμμίζεται πως σε περίπτωση που υπάρξουν απόγονοί του, πλέον δεν δικαιούνται τίποτα από την περιουσία που αφήνει πίσω του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.