CELEBRITIES

Η Ολίβια Κόλμαν έπαιξε στη Barbie αλλά δεν την είδε ποτέ κανείς - Ο λόγος που κόπηκε η σκηνή


JTeam

24 Μαρτίου 2024

Η Ολίβια Κόλμαν έπαιξε στη Barbie αλλά δεν την είδε ποτέ κανείς - Ο λόγος που κόπηκε η σκηνή
Instagram
Πάντως αποκάλυψε ότι πληρώθηκε κανονικά

ΟΚ, η Ολίβια Κόλμαν, η φανταστική ηθοποιός που μας έρχεται από την Αγγλία με τα πολλά βραβεία στην κατοχή της- ανάμεσά της και το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου για την Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου- θα έκανε ένα πέρασμα από την ταινία Barbie.

Ναι, κι όμως. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Έλεν Μίρεν -έχει το ρόλο της αφηγήτριας - σε συνέντευξή της, προκαλώντας σε όλους απίστευτη έκπληξη.

Jenny.Gr
Instagram

«Ήταν μια πολύ αστεία σκηνή με την Ολίβια Κόλμαν να παριστάνει τη μεθυσμένη και τις δυο μας να συγκρουόμαστε για το ποια είναι η πραγματικά μεγάλη κυρία των Βρετανών ηθοποιών», είπε, σύμφωνα με το Variety.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έρχεται και προσπαθεί να αναλάβει το ρόλο του αφηγητή και εγώ έπρεπε να την αποκρούσω».

Η σκηνή που δεν μπήκε ποτέ στην ταινία

Τώρα ήρθε η σειρά της Ολίβια Κόλμαν να μιλήσει δημόσια για το γεγονός αυτό. Τη σκηνή που γυρίστηκε αλλά κόπηκε και δεν την είδαν ποτέ οι θεατές.

Μιλώντας στο IndieWire,, η Olivia αποκάλυψε ότι η ίδια δεν πρόλαβε καν να δει το υλικό, πριν παραδεχτεί ότι καταλαβαίνει απόλυτα γιατί η σκηνή τελικά δεν μεταδόθηκε.

Jenny.Gr
Instagram

«Είχαν κανονίσει ένα τηλεφώνημα μεταξύ εμού, του παραγωγού, και της Γκρέτα Γκέργουινγκ, της σκηνοθέτιδας. Σκέφτηκα, “Ω, ξέρω γιατί πρέπει να είναι αυτό”. Το ότι δεν φάνηκε η σκηνή ήταν απόλυτα λογικό. Δεν προσέθετε κάτι στην πλοκή, ήταν απλώς αστείο», τόνισε στο IndieWire.

Και έκλεισε το θέμα ως εξής: «Ήταν κάπως τέλειο για μένα, γιατί πληρώθηκα για τη δουλειά και μετά κανείς δεν μπορούσε να πει ότι τα πήγα χάλια σε αυτήν».

Να σε ενημερώσω πως εκτός από την ίδια είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί και ο Τίμοθι Σαλαμέ αλλά τελικά δεν τα κατάφερε γιατί είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις το διάστημα των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.