CELEBRITIES

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο οριστικοποίησαν τους όρους στο διαζύγιό τους


JTeam

7 Απριλίου 2024

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο οριστικοποίησαν τους όρους στο διαζύγιό τους
Instagram
Συμφώνησαν να μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία όπως όριζε το προγαμιαίο τους συμβόλαιο

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο, οχτώ περίπου μήνες μετά την ανακοίνωση για τον τερματισμό της κοινής τους ζωής, οριστικοποίησαν τους όρους διακανονισμού του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει το PEOPLE, οι σταρ συμφώνησαν αμέσως και χωρίς προστριβές να μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία σύμφωνα με το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Αυτό ήταν κάτι εύκολο αφού το πρώην ζευγάρι δεν μοιραζόταν «καμία κοινή περιουσία» κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Επίσης σε αυτό γίνεται σαφές πως τόσο η Βεργκάρα όσο και ο Μανγκανιέλο θα κρατήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία - σε αυτά συμπεριλαμβάνονται κοσμήματα, ρούχο και μια σειρά από προσωπικά αντικείμενα - καθώς και τα κέρδη που προκύψουν μετά την ημερομηνία χωρισμού τους, 2 Ιουλίου 2023.

Επίσης και οι δυο τους έχουν απαρνηθεί το δικαίωμά τους για διατροφή -οπότε όπως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω πρόκειται για ένα βελούδινο δικαστήριο.

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφεραν οι δυο τους.

Jenny.Gr
IG @sofiavergara

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και όλα όσα αποκαλύψει κατά καιρούς στις συνεντεύξεις της η ηθοποιός, ο Τζο Μανγκανιέλο ήθελε να αποκτήσουν παιδί, ενώ εκείνη όχι - έχει ήδη έναν γιο, τον Μανόλο που είναι 32 ετών.

«Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος. Ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια μεγάλη μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα. Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με τα δικά του παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση, είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Αυτό πρέπει να κάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην El País.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.