CELEBRITIES

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μοίρασε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο προσωπικό της σειράς, «Bupkis» μετά την ακύρωσή της


JTeam

7 Απριλίου 2024

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μοίρασε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο προσωπικό της σειράς, «Bupkis» μετά την ακύρωσή της
Splash News
Μετά την αποχώρησή του ακυρώθηκε ο καινούργιος κύκλος και δεν ήθελε να τους πάρει στο λαιμό του

Η αποχώρηση του Πιτ Ντέιβιντσον από τη σειρά, «Bupkis» ήταν η αιτία για να ακυρωθεί και να μην πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος όμως, σύμφωνα με το TMZ μοίρασε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό - εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια- σε όσους εργάζονταν, αφού δεν ήθελε με τίποτα να τους αφήσει ξεκρέμαστους και να τους... πάρει στο λαιμό του με την επιλογή του αυτή.

Πρόκειται για μια ημίωρη ημι-αυτοβιογραφική κωμωδία και στην οποία πρωταγωνιστούσαν εκτός από τον ίδιο η Ίντι Φάλκο και ο Τζο Πέσι.

Η επιτυχία της μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη και γι' αυτό πριν ακόμα τελειώσουν τα οχτώ επεισόδια είχε ήδη ανανεωθεί για έναν νέο κύκλο.

Μόλις όμως ήρθε στο φως η είδηση της αποχώρησής του, η streaming υπηρεσία διέκοψε τη σειρά.

Όσα είχε δηλώσει ο Πιτ Ντέιβιντσον για τη σειρά:

«Πάντα έβλεπα το "Bupkis" ως ένα παράθυρο στη ζωή μου, αφού είναι τόσο προσωπικό και αφορά τους αγώνες μου και την οικογένειά μου», είχε πει στο Variety όταν στην ουσία είχε επιβεβαιώσει την αποχώρησή του.

Και κατόπιν είχε προσθέσει: «Μετά από σχεδόν μια δεκαετία που η προσωπική μου ζωή βρισκόταν στα μέσα ενημέρωσης, ήθελα μια ευκαιρία να πω την ιστορία μου με τον δικό μου τρόπο. Από όλη τη δουλειά που έχω κάνει ποτέ, το "Bupkis" είναι μακράν αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος».

Το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του ζωή:

Ο Πιτ Ντέιβιντσον σύντομα θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Έντι Μέρφι σε «ένα νέο τεράστιο Blockbuster», σύμφωνα με όσα έφερε στο φως το TMZ.

Και όπως είναι λογικό και επόμενο οι θαυμαστές του το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.