CELEBRITIES

Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Άρμι Χάμερ - «Ήταν η απόλυτη κόλαση»


JTeam

11 Απριλίου 2024

Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Άρμι Χάμερ - «Ήταν η απόλυτη κόλαση»
Splash by Ideal Image
Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς μίλησε για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της από τον Άρμι Χάμερ

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Άρμι Χάμερ και η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς ανακοίνωσαν δημόσια την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών. Η περίοδος του διαζυγίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη για κάθε ζευγάρι, ειδικά αν έχει φέρει στον κόσμο και παιδιά, καθώς πρέπει να διασφαλίσει την ηρεμία τους και την εύκολη μετάβαση από το ένα περιβάλλον στο άλλο.

Για την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς ήταν πολύ απαιτητική και συναισθηματικά φορτισμένη η περίοδος του χωρισμού της από τον Άρμι Χάμερ, αφού συνέπεσε με τις καταγγελίες γυναικών κατά του για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, με την ίδια να παρακολουθεί άφωνη τις εξελίξεις και να καλείται να διαχειριστεί ακόμα μία σκληρή κατάσταση, ώστε να προστατέψει τα παιδιά τους.

Σε συνέντευξή της στο «Page Six», η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς προέβη σε μια εξομολόγηση για εκείνη τη δύσκολη φάση που πέρασαν και περιέγραψε τη γεύση που της έχει αφήσει το διαζυγίο. «Έπρεπε να έχω στο μυαλό μου κατά τη διάρκεια του διαζυγίου μου, ότι δεν είναι αυτό που οραματιζόμουν, αλλά επίσης, το πώς συμπεριφέρεσαι είναι τελικά το καλύτερο πράγμα που μπορείς να διδάξεις στα παιδιά σου στη ζωή. Η επικοινωνία, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια είναι επίσης ύψιστες ιδιότητες που πρέπει να έχεις ως γονιός», δήλωσε.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

«Ό,τι συμβαίνει στην οικογένειά μου, μένει στην οικογένειά μου. Ό,τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, μένει στην προσωπική μου ζωή. Και, λοιπόν, αν οι άνθρωποι θέλουν να έχουν ιδέες ή εικασίες ή πιστεύουν ότι γνωρίζουν μια πραγματικότητα που δεν είναι πραγματικότητα, δεν το κάνουν», ήταν η απάντηση που έδωσε επιχειρηματίας σε όσους σχολιάζουν την προσωπική ζωή της.

Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς αναφέρθηκε στο τέλος του γάμου της με τον Άρμι Χάμερ, τονίζοντας πως ήταν μια επίπονη περίοδος: «Πέρασα ένα διαζύγιο, που ήταν συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η ιστορία ήταν γεμάτη σκάνδαλα και καθημερινά, έβγαιναν ιστορίες, φρικτά άρθρα και μάθαινα για όλα αυτά, ενώ χωρίζαμε. Η ζωή που σχεδιάζαμε για χρόνια, ουσιαστικά γκρεμίστηκε. Ήταν μια πραγματικά επίπονη περίοδος. Κάνοντας αυτό σε μια δημόσια πλατφόρμα, ήταν η απόλυτη κόλαση. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν».

Τον Ιούλιο του 2024 θα συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Άρμι Χάμερ. Η επιχειρηματίας έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και απολαμβάνει το καινούργιο κεφάλαιο, δηλώντας πως είναι έτοιμη για μια φρέσκια αρχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.