CELEBRITIES

Η εμφάνιση - έκπληξη της Σακίρα στο Coachella και η ανακοίνωση που ξετρέλανε τους φαν της


JTeam

14 Απριλίου 2024

Η εμφάνιση - έκπληξη της Σακίρα στο Coachella και η ανακοίνωση που ξετρέλανε τους φαν της
Instagram
Για ποιο λόγο εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ και τι είπε

Από το Coachella 2024 αυτό που όλοι συζητούν σήμερα ήταν η εμφάνιση - έκπληξη της Σακίρα στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ που συγκεντρώνει απίστευτο κόσμο και καλλιτέχνες και αποτελεί όχι μόνο μια γιορτή της μουσικής αλλά και της μόδας -οι εμφανίσεις γίνονται αυτόματα viral και σημείο αναφοράς και έμπνευσης.

Η σταρ λοιπόν έκανε μια guest εμφάνιση κατά τη διάρκεια του set του DJ Bizarrap, για να ερμηνεύσει το νέο τους κομμάτι, «La Fuerte» -λίγο πριν κάνει είσοδο γράφτηκε στο σούπερ εντυπωσιακό σκηνικό: «Shakira, Las Mujeres Ya No Lloran World Tour».

Η Σακίρα μάλιστα βρήκε την ωραιότερη ευκαιρία να αποκαλύψει πως: «Επιτέλους, ξεκινάμε περιοδεία. Ξεκινάμε από εδώ, τον Νοέμβριο σε αυτή την πόλη, δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα», σύμφωνα με το Sky News.

Δες το βίντεο:

Λίγο μετά εννοείται πως ανέβασε και ποστ Instagram της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή, να διασκεδάσω και να γιορτάσω».

Να σου θυμίσω πως η τελευταία περιοδεία της έγινε το 2018, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της «El Dorado».

Ο λόγος που απείχε τόσα χρόνια από τη δισκογραφία:

Η τραγουδίστρια λίγο καιρό πριν είχε αναφερθεί στο θέμα αυτό, ύστερα από σχετική ερώτηση που της είχε κάνει ο Τζίμι Φάλον στο talk show του.

«Έβγαζα τραγούδια εδώ κι εκεί, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω ένα σύνολο δουλειάς. Ήταν λόγω συζύγου. Τώρα δεν έχω σύζυγο. Ναι, ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω. Τώρα είμαι ελεύθερη. Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω», είχε απαντήσει χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS