CELEBRITIES

«Θεέ μου, πραγματικά έβγαινες έτσι;» Η Ριάνα μετανιώνει για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της


JTeam

20 Απριλίου 2024

«Θεέ μου, πραγματικά έβγαινες έτσι;» Η Ριάνα μετανιώνει για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της
Shutterstock
Όσα έκανε στο παρελθόν, όσον αφορά στην εικόνα της και τα έχει πια διαγράψει

Η Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων και για τις στιλιστικές «υπερβολές» που πιστεύει ότι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη βρετανική Vogue σε κάποιες αποκαλυπτικές εμφανίσεις που επιλέξει ανά διαστήματα -σίγουρα και εσύ θυμάσαι κάποιες από αυτές και σίγουρα τις είχες σχολιάσει, άλλες θετικά και άλλες αρνητικά.

Η αλήθεια είναι πια πως στο παρελθόν η σταρ δεν δίσταζε να κυκλοφορήσει, κυρίως σε δημόσιες εμφανίσεις της και στα πλαίσια κάπου event με μια σειρά από αρκετά σέξι λουκ.

Πλέον όμως όπως υποστηρίζει, δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί έτσι τον εαυτό της.

«Θεέ μου, πραγματικά έβγαινες έτσι;»

«Έκανα τόσα πολλά στη ζωή μου. Είχα δείξει τις θηλές μου, έβγαζα το εσώρουχό μου σε κοινή θέα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τώρα, υποθέτω ως μαμά, νιώθω ότι δεν θα έκανα τίποτα από όλα αυτά τα πράγματα. Και τα βλέπω και λέω "Θεέ μου, πραγματικά έβγαινες έτσι;"».

Να σου θυμίσω πως η Ριάννα έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Asap Rocky, τον RZA και τον Riot Rose και όπως φαίνεται έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο την εικόνα της από τότε.

Η πρώτη γνωριμία και η αρχή της σχέσης τους

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2019, ωστόσο η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 2012 κατά τη διάρκεια των προβών για τα VMAs.

Η Ριάνα αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο που ήρθαν κοντά σε συνέντευξή της στο «Interview», δηλώνοντας: «Είδαμε για πρώτη φορά ο ένας τον άλλο στα VMAs το 2012. Ήρθε και μου έπιασε τα οπίσθια στην πρόβα. Όλη μου η ομάδα αναρωτιόταν εκείνη την ώρα αν θα έκανα σκηνή, όμως είπα "μπα, δεν θα κάνω”. Από αυτό κατάλαβαν όλοι αμέσως ότι μου άρεσε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS