CELEBRITIES

Η Pink κινείται νομικά κατά του Φάρελ Γουίλιαμς - Αυτός είναι ο λόγος


JTeam

20 Απριλίου 2024

Η Pink κινείται νομικά κατά του Φάρελ Γουίλιαμς - Αυτός είναι ο λόγος
Ραντεβού στη δικαστήρια

Κι όμως, από ότι φαίνεται η Pink και ο Φάρελ Γουίλιαμς σύντομα θα τα πουν στα δικαστήρια.

Ναι, η τραγουδίστρια έχει καταθέσει νομική αγωγή, θέλοντας να τον αποτρέψει από το να εξασφαλίσει ένα εμπορικό σήμα με τον όρο «P.Inc».

Συγκεκριμένα η νομική ομάδα της - ανήκουν στην εταιρεία, Lefty Paw Print- απευθύνθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, τονίζοντζας ότι το εμπορικό σήμα που προσπαθεί να νομιμοποιήσει ο Φάρελ Γουίλιαμς είναι στην πραγματικότητα, το όνομα της σταρ που εκπροσωπεί.

Κατά συνέπεια αυτό, «είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση, λάθος ή και εξαπάτηση των καταναλωτών», όπως υπογραμμίζεται στα νομικά έγγραφα.

Και επίσης τονίζεται πως «Το σήμα του είναι παρόμοιο με το δικό της σε όψη, ήχο, νόημα και εμπορική εντύπωση».

Τέλος, «Τα αγαθά και οι υπηρεσίες του Γουίλιαμς και της Pink είναι πανομοιότυπα ή/και στενά συνδεδεμένα. Ο Γουίλιαμς είναι πιθανό να εμπορεύεται και να προωθεί τα προϊόντα του, μέσω των ίδιων διαύλων εμπορίου και στους ίδιους καταναλωτές με την Pink».

Οι δικηγόροι του πάντως υποστηρίζουν ότι εκείνος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το σήμα για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων «υπηρεσιών προώθησης μάρκετινγκ στον τομέα της μουσικής».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS