CELEBRITIES

Το ξέφρενο πάρτυ της Βικτόρια Μπέκαμ για τα γενέθλιά της - Ο viral χορός με τις Spice Girls


JTeam

21 Απριλίου 2024

Το ξέφρενο πάρτυ της Βικτόρια Μπέκαμ για τα γενέθλιά της - Ο viral χορός με τις Spice Girls
Instagram
Έκλεισε τα πενήντα και το γιόρτασε με φίλους, συνεργάτες και την οικογένειά της

Η Βικτόρια Μπέκαμ στις 17 Απριλίου είχε γενέθλια -έκλεισε τα πένήντα της χρόνια- και τα γιόρτασε ανεβάζοντας στα social media ένα ποστ με παιδικές της φωτογραφίες.

Δες το ποστ για τα 50 της χρόνια

Στη λεζάντα που διάλεψε να το συνοδέψει, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια είναι τα πάντα... Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς τον όμορφο σύζυγό μου, τα υπέροχα παιδιά και τους γονείς μου!! Φιλιά».

Και μετά τα social media σειρά είχε το πάρτυ της, στο οποίο βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες.

Την παράσταση όμως έκλεψαν, όπως ήταν φυσικό και επόμενο οι Spice Girls -ναι, τα μέλη του συγκροτήματος διατηρούν μέχρι και σήμερα πολύ καλές σχέσεις και το απέδειξαν για ακόμα μια φορά.

Jenny.Gr
Instagram

Jenny.Gr
Instagram

Μάλιστα ο Ντέιβιντ Μπέκαμε δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που τις δείχνει να χορεύουν και σίγουρα θα γίνει viral.

Δες το βίντεο με όλες τις Spice Girls να χορεύουν στα γενέθλιά της

Το ατύχημα δεν της στέρησε τη χαρά

Η Βικτόρια Μπέκαμ, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει η ίδια κατά τη διάρκεια της Εδομάδας Μόδας του Παρισίου, είχε ένα ατύχημα εν ώρα γυμναστικής, το οποίο την ταλαιπωρεί ακόμα.

Γι' αυτό και άλλωστε είχε εμφανιστεί τότε με πατερίτσα. Στα γενέθλιά της όμως, όπως βλέπεις και στην παρακάτω ενσταντανέ που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα ψηλοτάκουνά της.

Ευτυχώς βέβαια είχε δίπλα της τον Ντέιβιντ, ο οποίος την κουβάλησε στην πλάτη του για να την μεταφέρει στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.