CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Έχασε 1 εκατ. followers, μετά το νέο diss-track της Τέιλορ Σουίφτ


JTeam

23 Απριλίου 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Έχασε 1 εκατ. followers, μετά το νέο diss-track της Τέιλορ Σουίφτ
Splash by Ideal Image
Η Τέιλορ Σουίφτ επαναφέρει στο προσκήνιο την κόντρα της με την Κιμ Καρντάσιαν

Καθοδική πορεία φαίνεται πως έχει πάρει ο λογαριασμός της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram, καθώς μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ με τίτλο, «The Tortured Poets Department: The Anthology», έχασε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα πάνω από 1.000.000 followers. Ναι, σωστά διάβασες.

Η άλλοτε «βασίλισσα» του Instagram είδε τον ένα follower να αποχωρεί μετά τον άλλον, μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ, «thanK you aIMee», στο οποίο οι θαυμαστές της κατάλαβαν ότι απευθύνεται στην Κιμ Καρντάσιαν, πετώντας τη μία σπόντα μετά την άλλη. Η τραγουδίστρια έλαβε μεγάλη υποστήριξη από τους fans της, οι οποίοι βρέθηκαν απέναντι από την Κιμ Καρντάσιαν.

Jenny.Gr
Splash News

Σύμφωνα με την «Page Six», η Κιμ Καρντάσιαν τον προηγούμενο μήνα είχε 364,3 εκατομμύρια followers, ενώ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει 363 εκατομμύρια. Στο εν λόγω τραγούδι, λοιπόν, η Τέιλορ Σουίφτ κάνει λόγο για έναν «μπρονζέ, μαυρισμένο με σπρέι νταή, που η μαμά της εύχεται να ήταν νεκρή». Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν αμέσως πως τα κεφαλαία γράμματα του τίτλου του τραγουδιού σχηματίζουν το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν.

«Όλο αυτό το διάστημα που εσύ έριχνες μπουνιές, εγώ έχτιζα κάτι. Και δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο που με έκανες να νιώσω», αναφέρει η Τέιλορ Σουίφτ σε άλλο σημείο του τραγουδιού της.

Προς το παρόν, η Κιμ Καρντάσιαν έχει παραμείνει σιωπηλή σχετικά με το θέμα, αποφεύγοντας έτσι να δώσει τη δική της απάντηση στην Τέιλορ Σουίφτ. Αυτό, βέβαια, έχει ως αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς followers. Την ίδια στιγμή που γινόταν χαμός με το όνομά της στα social media, η ίδια εμφανίστηκε χαλαρή να απολαμβάνει την έξοδό της με την παρέα της, όπως γράφουν τα ξένα Μέσα.

kimkardashian80222.jpg

Μέσα από αυτό το τραγούδι - που δεν είναι το πρώτο που αναφέρεται στην κόντρα με την Κιμ Καρντάσιαν - η Τέιλορ Σουίφτ επιθυμεί να μοιραστεί την αλήθεια της για όσα βίωσε στο παρελθόν.

Αφού διάβασες για αυτή την κόντρα του Χόλιγουντ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.