CELEBRITIES

Τομ Χόλαντ: «Χρωστάω τη ζωή και την καριέρα μου στον Spider-Man»


JTeam

23 Απριλίου 2024

Τομ Χόλαντ: «Χρωστάω τη ζωή και την καριέρα μου στον Spider-Man»
Splash by Ideal Image
«Πάντα θα θέλω να κάνω κι άλλες ταινίες Spider-Man», τόνισε ο Τομ Χόλαντ

Ο Τομ Χόλαντ έχει δει τη ζωή του να αλλάζει τα τελευταία επτά χρόνια, αφού ο ρόλος του «Spider-Man» εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη.

Ο 27χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Spider-Man: Η Επιστροφή Στον Τόπο Του» το 2017, «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του» το 2019 και «Spider-Man: No Way Home» το 2021, από τις οποίες έγινε γνωστός σε όλο τον πλανήτη και στις οποίες οφείλει την καριέρα του.

Πρόσφατα, ο Τόμ Χόλαντ έδωσε το «παρών» στο τρίτο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sands με αφορμή την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Last Call», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Λίντσεϊ Ντάνκαν, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο αδερφός του, Χάρι.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο Τομ Χόλαντ μίλησε στο «Deadline Hollywood» για την καριέρα του μέχρι σήμερα και τα επαγγελματικά σχέδιά του. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί φυσικά για την τέταρτη ταινία του «Spider-Man» που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. «Χρωστάω τη ζωή και την καριέρα μου στον Spider-Man . Η απάντηση είναι απλή, λοιπόν, και είναι ναι. Πάντα θα θέλω να κάνω κι άλλες ταινίες του Spider-Man», ήταν τα λόγια του.

«Έχουμε μια κληρονομιά να προστατέψουμε. Η τρίτη ταινία ήταν τόσο ξεχωριστή για τόσους πολλούς λόγους που πρέπει να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε το σωστό», σχολίασε ο Τομ Χόλαντ.

Αναφερόμενος στη συνέχεια του «Spider-Man» και στην τέταρτη ταινία, ο Τομ Χόλαντ είπε: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι μέρος του δημιουργικού κομματιού από τόσο νωρίς. Είναι απλώς μια διαδικασία που παρακολουθώ και μαθαίνω. Είναι πολύ διασκεδαστική στιγμή για μένα. Όπως είπα, όλοι θέλουν να συμβεί. Αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν είμαστε υπερβολικοί με τα ίδια πράγματα».

Αφού διάβασες για τον Τομ Χόλαντ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.